0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Elev bătut, din motive de amor, de fochistul liceului la care învaţă. Adolescentul a ajuns la spital

- Advertisement -

Un incident grav a avut în faţa unui liceu, fochistul unităţii de învăţământ agresând un elev, în urma altercaţiei acesta ajungând la spital pentru îngrijiri.

Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic din comuna Petricani, judeţul Neamţ, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost agresat de fochistul şcolii, un bărbat de 52 de ani. Conflictul s-a petrecut ieri, 12 aprilie 2022, în faţa unităţii de învăţământ, după încheierea cursurilor.

Se pare că motivul altercaţiei a fost relaţia dintre adolescent şi fata angajatului liceului, cu care acesta nu era de acord. În jurul orei 14.00, bărbatul a surprins-o pe fiică stând de vorbă cu băiatul, din această cauză reacţionând violent.

Martorii incidentului au alertat forţele de ordine, la Petricani ajungând poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Urecheni, care au demarat cercetări. Elevul a fost preluat şi transportat de o ambulanţă la CPU a Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ, iarde aici a fost transferat la Spitalul Judeţean, pentru efectuarea unor investigaţii cu tomograful.

Citeste mai mult: adev.ro/ra9sk1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.