3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Elev de 9 ani, cu astm, bătut de colegi cu pumnii și picioarele până a ajuns în spital: „Are ceva la cap, sper să nu fie cheag de sânge”

Un elev de nouă ani de la o școală din Arad, care suferă de astm, a ajuns în spital după ce colegii l-au bătut cu pumnii și picioarele.

Un elev de 9 ani, bolnav de astm, a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele de alţi doi colegi de clasa a treia. Incidentul s-a petrecut în pauză, iar profesorii au aflat ce s-a întâmplat abia după ce copilul agresat i-a povestit mamei lui.

Era finalul recreaţiei când băiatul de 9 ani a închis ușa de la clasă, la îndemnul învățătoarei. Pe hol însă rămăsese un alt elev, care s-a supărat când a văzut că i-a fost închisă ușa în față. Așa că, ajutat de un alt băiat, şi-a luat colegul la bătaie. Rudele spun că nu ar fi prima dată când băiatul e victima colegilor.

Sora băiatului bătut a dezvăluit pentru Observator cum s-a petrecut groaznicul incident.

„L-au dat cu capul, l-au dat de calorifier, cu pumnii și cu picioarele l-au pus jos și l-au lovit în stomac și în față. A mai avut probleme cu aceeași copii?
Da, în primul an de școală cu aceeași copii. Venea ba cu nasul spart, ba cu ochiul vânăt, odată chiar cu doi dinții clătinați. Și nu se lua măsuri, venea Poliția, dar pe cale amiabilă oarecum.

Copilul bătut nu a spus iniţial nimic, însă în timpul orei de engleză i s-a făcut rău.
„Băiețelul mânca, când doamna de engleză a intrat în clasă. Aproximativ după jumătate de oră, a solicitat doamnei profesoare să o sune pe mama lui că-l doare burta. Profesoara a sunat-o pe mama elevului și i-a spus la telefon mamei sale că de fapt un băieţel l-a lovit cu pumnul în burtă. Așa a aflat și cadrul didactic de ceea ce s-a întâmplat.”, a declarat Sorina Vanci directorul şcolii din Arad.

Mama copilului a venit imediat la şcoală şi l-a dus la spital. Medicii au constatat că băiatul avea şi o lovitură la cap.

„Are ceva la cap, sper să nu fie cheag de sânge, că na, are şi astm şi dacă făcea şi o criză de astm îi putea fi fatal.”, a mai declarat sora băiatului.

Conducerea şcolii din Buteni a deschis o anchetă, iar incidentul va fi analizat în comisia de disciplină. Părinţii copilului bătut nu au depus plângere la Poliţie. …https://www.romaniatv.net/elev-de-9-ani-cu-astm-batut-de-colegi-cu-pumnii-si-picioarele-pana-a-ajuns-in-spital-are-ceva-la-cap-sper-sa-nu-fie-cheag-de-sange_5909148.html

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here