30.5 C
Vaslui
04-iul.-2022

Elev snopit în bătaie în fața școlii, în Râmnicu Vâlcea. Agresorul, înarmat cu un cuţit şi un pistol de tip airsoft

Un elev din Râmnicu Vâlcea a fost snopit în bătaie pe sttradă, în fața școlii, de un adolescent de 16 ani. Jandarmii au intervenit de urgență pentru aplanarea conflictului și l-au găsit pe agresor având asupra lui un cuțit și un pistol de tip airsoft.

Elev snopit în bătaie în fața școlii, în Râmnicu Vâlcea. Agresorul, înarmat cu un cuţit şi un pistol de tip airsoft

Incidentul s-a petrecut vineri după-miază, în în faţa Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, spus Jandarmeria Vâlcea. Potrivit primelor verificări, nu a fost un conflict spontan, ci totul a pornit de la niște postări pe rețelele sociale.

Agresorul, un tânăr de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, şi-a aşteptat victima, elev la colegiul respectiv, să iasă de la ore, iar în momentul când a văzut-o i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Întreaga scenă a fost observată de personalul de securitate al şcolii care a solicitat ajutorul jandarmilor. Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea şcolii a intervenit de urgenţă reuşind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri, care se pare ar fi pornit de la o postare pe o reţea de socializare”, a mai spus Jandarmeria…https://www.romaniatv.net/elev-snopit-in-bataie-in-fata-scolii-in-ramnicu-valcea-agresorul-inarmat-cu-un-cutit-si-un-pistol-de-tip-airsoft_6056893.html

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here