Eleva de 10 a Scolii Gimnaziale „Stroe Belloescu” Bârlad, viitor medic!

MÂNDRIA SCOLII…Bianca Elena Cruceanu , absolventã a Scolii Gimnaziale „Stroe Belloescu” (fosta Scoala nr.10 de pe Deal), a umplut de mândrie inimile cadrelor didactice ale acestei unitãti de învãtãmânt! Nu au fost prea des sefi de promotie de anvergura Biancãi, care timp de patru ani de gimnaziu sã ia doar nota 10! Bianca vrea sã ajungã medic, vrea sã fie în slujba celor suferinzi si pentru asta învatã, învatã, învatã! Va fi elevã la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” (CNGRC) din Bârlad, unde vrea sã studieze specialitatea Stiintele Naturii, pentru a ajunge ceea ce îsi doreste pe viitor!

Pe 11 iunie, a sunat pentru ultima data clopoțelul anuntînd elevii claselor a VIII-a de la Scoala Gimnazialã „Stroe S. Belloescu” Bârlad – Scoala Nr.10, cã ciclul gimnazial a luat sfârsit. „Am avut o serie de elevi exceptionali! Sefa de promotie Cruceanu Bianca Elena, media generalã V-VIII – 10. Felicitãri! Ne mândrim cu asa elevi!! Vã doresc multã bafta la examen si sã vã vedeti visurile implinite!”, a sunat urarea directorului scolii, profesor Irina Buzamãt.

Bianca Elena Cruceanu este un adevãrat exemplu pentru orice copil: decisã, serioasã, cu o minte brici! Vrea sã se înscrie, dupã Evaluarea Nationalã, la CNGRC, sectia Stiintele Naturii, unde va avea o concurentã serioasã! Este al saselea sef de promotie care a absolvit cu media generalã 10 în acest an si toti vor (mai bine zis toate, cãci pânã acum în Bârlad sunt numai fete de …10!) sã meargã la CNGRC specializarea Stintele naturii! „Vreau sã mã fac medic, nu stiu ce specialiate, cã mai am pânã la facultate. Acum vreau sã iau si la Evaluarea Nationalã nota 10, si de aceea învãt, învãt, învãt”, a subliniat Bianca.

Un copil destept, cu un discurs uimitor

„La final de clasa a VIII-a sunt recunoscãtoare cã am fost elev al Scolii Gimnaziale „Stroe S. Belloescu” Bârlad.Timp de nouã ani mi-am petrecut majoritatea timpului în interiorul acestei institutii si am avut norocul de a avea colegi minunati si profesori incredibili. Patru ani reprezintã o perioadã destul de lungã de timp si cu toate astea nu stiu când au trecut atât de repede. Am fost elev al acestei scoli timp de 9 ani si am avut privilegiul de a cunoaste persoane incredibile. În acesti patru ani de gimanziu am avut în fata mea multi profesori, fiecare diferit, unic în felul sãu. De la fiecare dintre ei am avut câte ceva de învãtat, iar fiecare dintre materiile studiate, din programa aceasta, m-a ajutat într-un fel sau altul. Fiecare orã a avut farmecul ei, iar de-a lungul anilor am acumulat o multitudine de informatii ce ne vor fi utile în viitor. Le multumesc tuturor profesorilor, în special doamnelor profesoare de limba românã si limba francezã, ce ne-au fost diriginte pe parcursul anilor de gimnaziu, pentru cã au avut grijã de noi si de educatia noastrã. Fiecare persoanã întâlnitã în aceastã scoalã, pe parcursul acestor nouã ani, mi-a marcat într-o oarecare mãsurã personalitatea si sunt sigurã cã îmi voi aminti cu drag de clipele petrecute aici.”, a spus la absolvire Bianca Elena Cruceanu.

Eleva de 10 de la Scoala nr.10 (Stroe Belloescu – n.r.) din Bârlad, ne-a rugat sã-i facem o favoare. Sã-i mentionãm profesorii preferati, pentru ceea ce au fãcut ca ea sã fie un elev de 10: Limba Românã – prof.diriginte, Sorina Darie, Matematicã – prof. Bogdan Scânteie si prof. Gheorghe Susnea, Geografie – prof. Irina Buzamãt, director scoalã, Biologie – prof. Irina Stoian si Fizicã-Chimie – prof. Camelia Pricop.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ