Elevă din Bârlad, acroșată de autobuz pe trecerea de pietoni!

GHINION ȘI POLEI… Nici bine n-a început școala, fizic, pentru elevii din clasele a XII-a, că de la prima oră a și apărut un incident în trafic, la Bârlad. O elevă de 18 ani, care se deplasa în jurul orelor 7.00 spre școală, pe strada Republicii, în zona Cinematografului „Bârladul” a fost acroșată de un autobuz, pe trecerea de pietoni.

Fata avea, din spusele martorilor, căștile în urechi și a traversdat prin loc marcat, însă șoferul de 53 de ani, din Bârlad, care conducea un autobuz aparținând firmei Unistil, nu a reușit să frâneze la timp, lovind ușor eleva. La fața locului s-a deplasat o Ambulanță tip B2 de la Substația Bârlad, care a transportat tânăra de 18 ani la Spitalul Județean Vaslui, pentru investigații. Mașina implicată în accident a fost luată pentru verificări, iar șoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ. Eleva a fost investigată medical la SJU Vaslui, rezultatele de la Computerul Tomograf arătând că nu are nimic grav.

„În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care se vor face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Vom reveni cu amănunte după ce investigațiile medicale ale elevei de 18 ani vor fi finalizate.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ