8 C
Vaslui
08-dec.-2022

Eleva din Husi care si-a ucis copilul, la puscãrie!

- Advertisement -

SENTINTÃ…Instanta Curtii de Apel Iasi a fost necrutãtoare cu fosta elevã din Husi, Diaconu Mãdãlina Roxana, care, în 2013, si-a ucis cu sânge rece pruncul abia nãscut, stând apoi douã zile cu trupul neînsufletit, aruncat dupã un fotoliu. Instanta a admis apelul procurorilor vasluieni, condamnând-o la 2 ani de închisoare, cu executare, pe mama fãrã suflet. Pe fond, tânãra, în vârstã acum de 20 de ani, a scãpat usor, Tribunalul Vaslui dându-i doar o pedeapsã cu suspendare, precum si 60 de zile de muncã în folosul comunitãtii.

Diaconu Roxana Mãdãlina va plãti cu libertatea pentru cã, în 2013, în februarie, a nãscut singurã un bãietel perfect sãnãtos, pe care l-a ucis într-un mod care i-a socat pânã si pe anchetatori. Instanta Curtii de Apel, acolo unde procurorii din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalului Vaslui, au fãcut apel împotriva hotãrârii de fond, a decis cã Diaconu Roxana Mãdãlina trebuie sã facã închisoare, întrucât fapta sa este extrem de gravã. Tribunalul Vaslui a fost mai blând, condamnând-o doar la 2 ani de închisoare cu suspendare, precum si la douã luni de muncã, în folosul comunitãtii, pe raza comunei de domiciliu, Bunesti-Averesti.

A stat în camerã douã zile cu bebelusul mort, pus dupã un fotoliu, într-o sacosã!

De reamintit cã fapta s-a petrecut într-o locuintã din centrul municipiului Husi, în noaptea de 4 spre 5 februarie 2013. Fata, provenind dintr-o familie din Bunesti-Averesti, locuia cu gazdã la o vârstnicã din oras, împreunã cu o colegã. În noaptea aceea, colega nu era cu ea, iar bãtrâna s-a culcat devreme. Fata a mers în baie si a nãscut singurã, dupã care a recurs la gestul odios, de a-si ucide propriul copil, lovindu-l si strangulându-l, dupã cum avea sã reiasã în urma expertizei medico-legale. Organele interne ale micutului erau rupte, semn cã loviturile primite au fost necrutãtoare. În fata anchetatorilor, ea a sustinut cã nu ar fi fost de la loviturile sale, ci ca urmare a faptului cã ea l-ar fi scãpat pe copil, din cauza stãrii de panicã în care se afla. Organele de anchetã au fãcut cercetãri minutioase în acest caz, atât la locul faptei, în anturajul fetei, dar si la scoalã, stabilindu-se cu certitudine cã nimeni nu a ajutat-o sã nascã sau sã ucidã pruncul. Gazda sa a sustinut cã nu a auzit nimic, nebãnuind mãcar, douã zile dupã cele întâmplate, cã, dupã un fotoliu din locuinta sa, stã cadavrul unui prunc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.