spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Elevele Scolii de dans Happy steps, rezultate deosebite la Campionatul mondial de dans din Croatia

- Advertisement -

COMPETITIE… Elevele Scolii de dans Happy steps au reusit sã facã o figurã frumoasã la Campionatul mondial de dans din Croatia. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de fetele din grupa Attitude Jr. Acestea au impresionat juriul si au fost rãsplãtite cu titlul de vicecampioane mondiale. Celelalte locuri obtinute de elevele scolii de dans sunt: Happy Steps Sr – locul 5 mondial, Anastasia Gherghe – locul 6 mondial Solo, Briana Cotunã – locul 8 mondial Solo, Antonia Rusu – locul 8 mondial Solo, Attitude Jr – locul 5 mondial, Nectaria Aron – Solo Semifinala Dance Star. “Chiar dacã nu am reusit sã fim pe podium cu toate coregrafiile, noi suntem multumiti de rezultatele noastre. A fost o adevãratã bãtãlie între zeci de tãri participante, o bãtãlie frumoasã, în pasi de dans, unde toti copiii au trãit emotii minunate”, a transmis Loredana Rotaru, coregrafa fetelor.

În spatele acestor rezultate se aflã multã muncã, energie, dar si cheltuieli financiare. “Dupã multe luni de pregãtiri, antrenamente intense, emotii, încurajãri , dezamãgiri, am pornit spre Croatia alãturi de 35 de balerine pentru a lua parte la calificãrile Dance Star. Din cele 8 coregrafii am reusit sã ne calificãm la campionatul mondial cu 6 dintre ele. Aceste rezultate sunt realizate prin mult sacrificiu, devotament, implicare si muncã asiduã. Am demonstrat cã fetele au meritat aceastã a doua sansã si cã orice dorintã se poate îndeplini dacã muncesti pentru visul tãu. Efortul, ambitia si determinarea le-au adus rezultate remarcabile pentru orasul nostru”, a transmis Loredana Rotaru.

“Le multumim celor care au contribuit la povestea noastrã”

În cadrul campionatului mondial de dans din Croatia, elevele Scolii de dans Happy steps au participat la numeroase clase de balet, musical, lyrical, dans contemporan, urban alãturi de coregrafi de renume mondial: Jelena Lecic, Nika Lilek, Jenny Leg, Andrew Simeon, Anja Moderndorfer, Matic Zadravec. “Toate cele trãite nu ar fi fost posibile dacã nu am fi avut parte de sprijin iar aici doresc sã le multumesc pãrintilor pentru tot efortul depus pentru ca fetele sã trãiascã aceastã experientã si pentru încrederea acordatã. Le multumim celor care au contribuit la povestea noastrã, iar noi apreciem pentru cã au crezut în noi: companiile Morandi Logistic, Familia Safir, Nouvelle by Luciana Uglea, Asociatia Kiwanis KEY CLUB Vaslui, Macowood, domnului Rotaru Radu, doamnei Doru Loredana, mãmicilor implicate în proiectul “Eu cu mami la balet”, Agentia de turism Roero Vaslui, Oana Ciulei pentru recuzitã, domnilor soferi Marius Porcisanu si Virgilius Mihail pentru profesionalism si implicare, galerie, sustinere, Horia R. Deprato pentru imaginea pe care a avut-o scoala noastrã. Multumiri se duc si spre cei 12 pãrinti care ne-au însotit si care au fost 24/24 alãturi de copilasi. Ei au fost staff-ul nostru. Apreciem sprijinul tuturor, inclusiv a celor care au dorit sã rãmânã în anonimat, iar eu împreunã cu balerinele facem o reverentã în fata tuturor: pãrinti, bunici, sponsori, prieteni , sustinãtori, familie. Ne întoarcem acasã, înapoi în sala de dans, unde vom continua sã muncim pentru visul nostru: de a dansa pe cele mai mari scene, colectionând amintiri de neuitat”, a transmis coregrafa elevelor, Loredana Rotaru

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

    • In rest, doar persoane frustrate… Noi, oamenii, am ajuns intr-un asemenea grad de degradare, incat nu ne simtim bine decat daca criticam, aruncam cu noroi in orice, inclusiv in munca si efortul unor copii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.