spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Elevii Liceului Pedagogic din Bârlad, pe podiumul Olimpiadei Nationale a Animatorilor

- Advertisement -

PREMII… Elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad au obtinut rezultate deosebite la Olimpiada Nationalã a Animatorilor, desfãsuratã în perioada 15-18 mai la Odorheiu Secuiesc. Cele douã echipaje care au reprezentat judetul au primit premiul I la sectiunea la care au participat, jumãtate dintre medaliile de aur oferite în aceastã competitie nationalã revenind elevilor de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad. Astfel, Premiul I la nivelul I (clasele a IX-a si a X-a), sectiunea Divertisment, a revenit elevelor Maria Larisa Mãrmureanu, Georgiana Ana Mesca si Alexandra Delia Cãlin, îndrumate de prof. dr. Marinescu Daniela si prof. Nãstase Mihaela Alina. Elevele au obtinut punctajul maxim (100 puncte) la ambele probe. Acestea au organizat si au sustinut proiectul Intelectra, proiect destinat stimulãrii inteligentelor multiple (H. Gardner) la care au participat peste 550 de beneficiari ai scolilor partenere din Bârlad.

La nivelul II (clasele a XI-a si a XII-a), Premiul I la sectiunea Divertisment a revenit elevilor Andreea-Elena Cain, Ana-Maria Marcu si Adrian-Traian Paiu, pregãtiti de prof. dr. Daniela Marinescu si prof. Mihaela Alina Nãstase.

Acestia au obtinut un punctaj de 98,5. Elevii au organizat si au prezentat proiectul „Cerebrotempus”, având ca tematicã perceptia timpului, la care au participat peste 500 de beneficiari de la scolile partenere din mediul rural. Un alt premiu obtinut la aceastã olimpiadã este Premiul animatorului de elitã, care a revenit elevei Andreea-Elena Cain pentru competente deosebite în domeniul animatiei socio-educationale. Olimpiada Nationalã a Animatorilor este o competitie destinatã liceelor pedagogice, în care concurentii îsi valorificã competentele de organizare a unor activitãti de animatie socio-educativã, apelând la continuturile disciplinelor psihopedagogice, dar si la cultura lor generalã sau la experienta proprie. În cadrul olimpiadei, concurentii participã la douã probe individuale si de echipã: proba de elaborare, sustinere si prezentare a unui proiect de animatie socio-educativã si proba practicã, de organizare si sustinere a unui joc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.