spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
30-mai-2024

Elevii olimpici vor fi premiați de către autoritățile locale

- Advertisement -

PROPUNERE… Senatul a adoptat, luni, în calitate de prim for sesizat, un proiect de lege care prevede că elevii care au obținut distincții, medalii, premii și la alte concursuri decât cele din listele aprobate anual de Ministerul Educației pot fi premiați de către autoritățile administrației publice locale. Camera Deputaților este decizională pe propunerea legislativă.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare premierea de către autoritățile administrației publice locale a elevilor cu rezultate deosebite în excelența școlară, a celor care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională sau la examenul de bacalaureat, precum și a cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea acestora. “Consiliului local/județean/Consiliului General al Municipiului București poate asigura fonduri pentru premierea elevilor care au obținut distincții, medalii, premii și la alte concursuri decât cele din listele aprobate anual de Ministerul Educației, precum și celor care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională, la examenul de bacalaureat și cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea acestora, în limita bugetului aprobat și în condițiile regulamentului aprobat”, arată proiectul de lege adoptat de senatori.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Dar de ce nu aveti comentarii la articolul cu Centrul de excelenta Vaslui? V-a platit bine Placinta. Ii este frica sa nu scrie cineva despre incompetenta ei si despre modul dubios in care sifoneaza banii centrului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.