5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Elevii români i-au impresionat pe cercetării de la NASA. S-au întors acasă cu marele premiu de la concursul internaţional

- Advertisement -

Elevii români, câştigători ai marelui premiu la concursul NASA Space Settlement, s-au întors în România. Împreună cu o echipă americană, au reuşit să impresioneze NASA cu un proiect de colonie spaţială. Pentru realizarea proiectului, au muncit trei luni, timp în care au participat şi la cursurile de la liceul Tudor Vianu.

Cei 10 elevi români au revenit în ţară cu premiul cel mare la concursul Organizat de NASA.

„A fost o experienta de a dreptul inedita, am avut ocazia sa cunosc elevi din toate colturile lumii, care au aceleasi pasiuni ca mine, am cunoscut pers importante din domeniul aeronauticii, astronauti care au fst pe luna, pe baza adrin, am avut ocazia sa ascult discurile la niste oameni care au reusit sa se impuna in acest domeniu. A fost o nava spatiala care este capabila sa gazduiasca 19.000 de oameni si care se va putea construi in viitor. Şi va reprezenta o alta alternativa a pamantului”, a declarat unul dintre participanţii români la concurs.

Elevii au fost însoţiti în statele unite de profesorul coordonator. Proiectul staţiei spaţiale orbitale, făcut de elevii de la liceul Tudor Vianu, a fost susţinut de Fundatia Dan Voiculescu.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

103 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.