Elevii vasluieni, invitati sã se înscrie în cluburile lingvistice

Cluburile lingvistice vasluiene vor continua si în acest an, sub egida Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui. Coordonate de inspectorul scolar pentru limbi moderne, prof. Alexandru Mîtã, cluburile îsi vor începe activitatea dupã finalizarea înscrierilor, în formula online si la TeleȘcoala Vasluianã (solutie temporarã dictatã de contextul sanitar-epidemiologic actual).

Oferta 2020-2021 cuprinde urmãtoarele cluburi, adresate deopotrivã elevilor de la toate formele de învãtãmânt si adultilor de toate vârstele:

– Clubul de limba rusã (Vaslui-Bârlad, dar care online se va putea adresa doritorilor din toate localitãtile judetului) – lector de curs, prof. Eugenia Cretanu (titular la Scoala Gimnazialã „V. Pârvan, Bârlad, profesor la Centrul de Excelentã Vaslui si presedintele Consiliului Consultativ la limbi moderne al Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui); când se va reveni în sãlile de clasã, ca în fiecare an, activitãtile Clubului de limba rusã se vor desfãsura la Liceul Teoretic „M. Kogãlniceanu”, Vaslui;

– Clubul de limba spaniolã – lector de curs, prof. Oana-Maria Uliu (titular la Școala Gimnazialã „M. Sadoveanu”, Vaslui); la revenirea în sãlile de clasã, Clubul de limba spaniolã se va desfãsura la Scoala Gimnazialã „M. Sadoveanu”, Vaslui;

– Clubul de limba francezã – lector de curs, prof. Alexandru Mîtã, inspector scolar pentru limbi moderne, titular la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui. Dupã revenirea la normal, activitãtile Clubului se vor desfãsura la Biblioteca Judeteanã „Nicolae Milescu Spãtarul”, ca si în anii anteriori. 

Formularul de înscriere este activ si plasat la adresa: https://forms.gle/rpu9xy4ho5v4p3kz7

Data-limitã de completare este miercuri, 7 octombrie 2020.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ