spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Elevul din Brăila care a înjunghiat de cinci ori un alt copil a fost reținut pentru 24 de ore

- Advertisement -

Minorul de 16 ani, acuzat că a înjunghiat, luni după-amiază, de 5 ori un băiat de aceeaşi vârstă, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a fost reţinut pentru 24 de ore. Minorul reţinut este elev la Liceul de Arte „Hariclea Darclee”.

El urmează să fie prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor, scrie Agerpres. Adolescentul înjunghiat a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol, potrivit informaţiilor furnizate de directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului. A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Dragoş Voicu.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/elevul-din-braila-care-a-injunghiat-de-cinci-ori-un-alt-copil-a-fost-retinut-pentru-24-de-ore-2243321

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.