spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Emil Boc și Ioan Oltean, acasă la Sorin Frunzăverde. Frunzăverde i-a lăsat cu casa dar le-a luat primarii

- Advertisement -

Liderii PDL Emil Boc şi Ioan Oltean au ajuns, azi dimineaţă, la Caraş-Severin, unde au avut o întâlnire cu primarii PDL din judeţ, pentru a evalua situaţia filialei, în contextul trecerii lui Sorin Frunzăverde la PNL. Nu este însă limpede cu cine s-au întâlnit, dat fiind că, exact în ziua descinderii lor, Frunzăverde a anunțat că 38 de primari din județ pleacă împreună cu el la PDL.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a admis că nu toți primarii PDL au fost prezenți la întâlnire, dar a dat vina pe fostul său coleg de partid. „Vreau să cred, la modul foarte serios, că Sorin va pleca fără să facă presiuni asupra unor primari în exerciţiu, asupra unor lideri judeţeni sau comunali ai PDL, care să îl însoţească. În şedinţa de astăzi au fost oameni care nu au participat, pentru că au fost ameninţaţi. Li s-a transmis, prin căi dintre cele mai la îndemână, că ar fi bine să nu participe la această întâlnire cu preşedintele partidului”, a spus Ioan Oltean, conform rtv.net.

În plus, Ioan Oltean a făcut un apel la Frunzăverde să nu aibă pretenţii asupra sediului PDL din Caraş-Severin. “Îmi exprim convingerea că baza materială a partidului va rămâne în continuare a PDL şi că nu vor încerca, prin diverse modalităţi, care pot fi la îndemâna lui, să împiedice continuitatea actului politic al PDL în sediul PDL. Este o chestiune de onoare, de demnitate şi îmi exprim convingerea că Sorin va ţine cont de acest lucru”, a declarat Oltean.Filiala va avea conducere interimară

Democrat-liberalii vor desemna la începutul săptămânii viitoare o conducere interimară la filiala judeţeană din Caraş-Severin după demisia liderului Sorin Frunzăverde, a anunţat azi la Reşiţa preşedintele PDL Emil Boc.

„Luni conducerea centrală a PDL va desemna prin hotărârea Biroului Permanent Naţional conducerea interimară a organizaţiei locale PDL Caraş-Severin, conducere care are ca obiectiv continuitatea politică şi pregătirea alegerilor locale. Aşa cum am demonstrat de fiecare dată în acest partid, indiferent de persoane, partidul are continuitate şi merge mai departe'” a afirmat Emil Boc.

Liderul PDL s-a întâlnit vineri cu aleşii PDL din judeţul Caraş-Severin cu care am avut o primă consultare referitor la situaţia organizaţiei judeţene a partidului după demisia lui Frunzăverde. Emil Boc şi Ioan Oltean au plecat joi seară din Bucureşti. Ei au mers cu avionul până la Timişoara, iar vineri dimineaţă au plecat spre Caraş-Severin.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.