spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Emil Boc: „Românii vor avea un stat cu care să se mândrească în UE”

- Advertisement -

Liderul PDL, premierul Emil Boc, a declarat astăzi la Drobeta Turnu Severin, unde are loc reuniunea primarilor şi a preşedinţilor PDL de Consilii Judeţene, că la finalul reformelor pe care Executivul şi le-a asumat, principalii câştigători vor fi românii, PDL, UDMR şi UNPR.

„Guvernul este nevoit să ia măsuri drastice, care presupun costuri politice, dar pe care PDL şi le-a asumat”, a spus Boc.

„Câştigătorii acestui proces de reformă a statului vor fi românii, care vor avea un stat cu care se vor putea mândri în Uniunea Europeană, iar din punct de vedere politic în 2012 principalii câştigători vor fi cei care azi susţin Guvernul – PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale”, a adăugat Emil Boc.
„PDL şi-a asumat cea mai dură reformă a statului, o reformă care presupune costuri politice, dar atât de necesară pentru România. La sfârşitul reformei vom avea un stat care să cheltuiscă atât cât trebuie, o reformă care presupune că vom avea un sistem eficient de pensii, o reformă a sistemului medical şi a administraţiei publice locale”, a declarat premierul, citat de Mediafax.

Administraţia locală, motorul economiei

Referindu-se la reformele care sunt în derulare, premierul a spus că acestea se fac prin intermediul administraţiei publice locale, cu costuri politice, arătând că administraţia locală este motorul economiei.

El le-a vorbit autorităţilor locale despre descentralizarea administraţiei publice locale şi despre necesitatea atragerii de fonduri europene.

Biroul Naţional Permanent Naţional al PDL s-a reunit, astăzi, la Drobeta Turnu Severin, la Paltul Cultual Teodor Costescu. La întrunire paticipă liderul PDL, premierul Emil Boc, prim-vicepreşedntele PDL, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Anca Boagiu, Daniel Funeriu, Roberta Anastase, precum şi primarii PDL şi preşedinţii de consilii judeţene.

Printre temele de discuţie se află şi strategia pentru alegerile din 2012.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

78 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.