9.5 C
Vaslui
02-apr.-2023

EMOTII LA VIZITA MEDICALÃ

- Advertisement -

Adrian Popa nu a trecut vizita medicalã

SURPRIZÃ… Proaspãt adus de la Concordia Chiajna, Adrian Popa nu a trecut vizita medicalã si riscã sã fie lãsat în afara lotului, la doar câteva zile dupã ce a fost acontat de FC Vaslui.

Unul dintre cei mai urmãriti fotbalisti din campionatul trecut, Adrian Popa a ajuns în curtea Vasluiului, desi a fost ofertat de mai multe cluburi din Liga I. Milocasul care a cunoscut ascensiunea sub comanda lui Laurentiu Reghekampf a fãcut deja primele antrenamente cu Augusto Inacio. Desi aratã o formã bunã, Adrian Porumboiu i-a avertizat din prima pe cei din staff de faptul cã jucãtorul este un pic prea plinut. Ieri, “galben-verzii” au efectuat vizita medicalã, iar dintre toti Popa a avut probleme. Medicii nu au vrut sã spunã care a fost motivul pentru care mijlocasul venit de la Chiajna nu a trecut testul, iar conducerea clubului este îngrijoratã si ia în calcul despãrtirea prematurã de fotbalist. Dacã doar forma fizicã este problema lui Popa, atunci jucãtorul va avea la dispozitie o lunã pentru a se pune la punct cu pregãtirea.

Dacã transferul lui Popa este în impas, Liviu Antal pare sã se fi acomodat deja cu noua sa echipã. Mijlocasul ofensiv venit de la Otelul Galati trage tare pentru un post de titular, acolo unde se va lupta cu Martins Adailton. Totusi, concurenta nu îl sperie pe cel poreclit “omul foarfecã”. “Concurenta cu Adailton este beneficã. Sper sã joc cât mai bine si sã îi iau locul.”a declarat Liviu Antal. Fotbalistul a recunoscut cã a avut si o ofertã din partea Stelei pe care a refuzat-o pentru a semna cu FC Vaslui: “Este adevãrat cã a existat si o ofertã de la Steaua, dar acum nu mai conteazã.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.