Emy, dansatoarea din clipurile maneliștilor, candidată pe post de inspector la DSP București. Precizările instituției

Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor maneliști, al cărei nume oficial este Maria Emylia Florescu, va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul Direcției de Sănătate Publică București, potrivit B1TV.

Instituția ar fi permis depunerea dosarelor pentru acest post în doar 48 de ore, astfel că doar cine ştia de existența lui putea să se aplice într-un timp atât de scurt, potrivit sursei citate, care mai precizează că în urma selecției dosarelor au rămas 11 candidați pentru un post de inspector, iar Maria Emylia Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

DSP București spune însă că nu ar fi încheiat contract de muncă cu Maria Emylia Florescu și că „postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.”

În anunţul de angajare, DSP Bucureşti solicita o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, iar studiile Mariei Emylia Florescu sunt în managementul turistic, la o universitate privată. Experiența profesională este în domeniul artistic. … https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/emy-dansatoarea-din-clipurile-manelistilor-candidata-pe-post-de-inspector-la-dsp-bucuresti-precizarile-institutiei-1404625
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ