spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
08-dec.-2023

Entuziasm vs. experienta

- Advertisement -

Universitatea Craiova este fãrã îndoialã una dintre cele mai frumoase echipe din Liga I. Jucãtori tineri, entuziasm si o fortã ofensivã de temut. Desi au câstigat la pas ultimele trei întâlniri din campionat, ‘‘juvetii’’ sunt încã o echipã necoaptã, prea crudã pentru a se bate deja pentru un loc fruntas. Vor da piept în aceastã searã cu o formatie a Vasluiului maturã, gata sã realizeze în acest sezon ceea ce de putin a ratat editia trecutã. ‘‘Galben-verzii’’ îsi pot freca mâinile pentru cã fratii Costea nu vor evolua nici disearã, dar trebuie sã fie foarte atenti în schimb la forta de atac a leonezului Julius Wobay.

Oltenii au promis cã vor umple stadionul “Ion Oblemenco” la ora meciului cu FC Vaslui, chiar dacã în paralel în Parcul Romanescu va concerta celebra trupã Iris. Victor Piturcã a reusit ca prin discursurile sale din aceastã sãptãmânã sã îi mobilizeze exemplar pe fanii craioveni, peste 10.000 de bilete fiind vândute doar în primele douã zile de când tichetele au fost scoase spre vânzare. Publicul va fi principala armã cu care Universitatea va încerca sã îi surprindã pe ‘‘galben-verzi’’, dar fotbalistii antrenati de Viorel Hizo nu par a fi impresionati de acest lucru, majoritatea având experienta meciurilor internationale. ‘‘Forta noastrã este publicul. Dacã facem front comun cu fanii, îi va fi greu oricui care vine sã joace cu noi.’’- a declarat Victor Piturcã. Din cele patru partide disputate în Bãnie doar o singurã singurã întâlnire a fost câstigatã de „alb-albastri”, una s-a încheiat la egalitate, iar alte douã au fost câstigate de FC Vaslui. Ultimul succes al craiovenilor pe arena „Ion Oblemenco” dateazã din sezonul 2007-2008.

Spectacol garantat

În ultimele trei partide de campionat, Universitatea a marcat de 10 ori, timp în care a obtinut maximul de puncte puse în joc. Si FC Vaslui a uimit prin victoria cu 5-3 de pe teren propriu contra detinãtoarei eventului, Viorel Hizo aliniind în teren o formulã foarte ofensivã. De altfel, Victor Piturcã va miza tot pe atac, având în primul ‚‚11’’ nu mai putin de cinci jucãtori cu valente ofensive pronuntate. Acestia sunt Alexandru Piturcã, Wobay, Gargorov, Dina si Prepelitã.

Fãrã fratii Costea

Victor Piturcã nu se va putea baza nici pentru întâlnirea din aceastã searã pe serviciile fratilor Costea. Acestia sunt în continuare indisponibili dupã ce au suferit accidentãri care i-au tinut departe de gazon o perioadã îndelungatã. Fratele cel mare, Florin, a revenit pe teren dupã sapte luni de pauzã, si a jucat mai mult de o reprizã pentru echipa a doua a Universitãtii, Primãvara, în Liga a patra. Cu toate acestea Victor Piturcã a declarat cã nu îl va forta pe atacant, si cã nu îl va introduce în partida cu FC Vaslui. Nici Mihai Costea nu va fi folosit, în locul acestuia Piti inventându-l pe bulgarul Gargorov, care sub comanda fostului selectioner al nationalei României a explodat pur si simplu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.