spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Escală neprevăzută la Budapesta pentru o cursă Ryanair Londra-Bucureşti, din cauza unui pasager turbulent

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un avion al companiei Ryanair care plecase din Londra, cu destinaţia Bucureşti, a fost nevoit să facă o escală neprevăzută pe aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, din cauza unui pasager turbulent.

Poliţia venită la faţa locului a preluat controlul asupra situaţiei după aterizarea avionului, a menţionat operatorul pentru agenţia de presă ungară, fără a da detalii despre cele întâmplate. Avionul îşi va relua cursa după realimentare, au mai indicat sursele citate de Agerpres.

Un călător a urinat pe o femeie

O situație revoltătoare într-un avion al companiei Air India a avut loc în urmă cu câteva zile. Un pasager băut a urinat pe o femeie, în timpul unui zbor de la New York la Delhi, informează Reuters. Ciudat este faptul că acesta nu a fost tras la răspundere.

Bărbatul care se afla în stare de ebrietate și-a desfăcut șlițul de la pantaloni și a urinat pe o femeie în vârstă care zbura la clasa Business, scrie NDTV. În momentul incidentului jenant luminile erau stinse…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/escala-neprevazuta-la-budapesta-pentru-o-cursa-2233652.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.