5 C
Vaslui
07-dec.-2022

ESEC ÎN PRIMUL AMICAL (audio)

- Advertisement -

VERIFICÃRI… HC Vaslui a pierdut primul amical de la Chisinãu, scor 34-31 (14-10) în fata echipei Olimpus, una dintre cele mai bune formatii din campionatul Republicii Moldova. Cel de-al doilea meci va avea loc astãzi, urmând ca delegatia echipei sã revinã în tarã în aceastã searã.

Vasluienii continuã pregãtirile pentru turneul de baraj, care va avea loc în perioada 24-26 mai. În primul test împotriva celor de la Olimpus Chisinãu, elevii lui Liviu Gugles au pierdut cu 34-31 (14-10), dupã o partidã în care Caciuc si compania s-au tinut aproape, însã nu au reusit sã preia conducerea pe tabela de marcaj. Ionut Caciuc a fost cel mai bun marcator al Vasluiului, cu sapte reusite, în timp ce Soare nu a putut fi folosit din cauza unei accidentãri. În aceastã dimineatã, HC Vaslui va sustine cea de a doua partidã de verificare împotriva celor de la Olimpus, dupã care vor reveni la Vaslui, unde vor continua antrenamentele. Pe 13 mai, Vasluiul se va deplasa la Galati, în ultima etapã a Diviziei A.

HC Vaslui si-a lansat imnul oficial

Chiar dacã se aflã în Divizia A, începând de sãptãmâna trecutã, HC Vaslui are imn oficial. Asa cum era de asteptat, textul si muzica au fost compuse de un artist local, Marcel Iorga, iar imnul este interpretat de Ion Chiriac. Imnul poate fi ascultat pe site-ul www.vrn.ro, dar si pe site-ul oficial al echipei www.hcvaslui.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.