15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Este cel mai deştept copil din lume. Încă poartă scutece, dar are un IQ cât al lui Einstein

- Advertisement -

Nu a renunţat încă la scutece, dar i-a uimit pe părinţii săi atunci când la numai 2 ani a început să numere până la 1000, apoi să spună literele alfabetului în ordine inversă.

Anthony Popa Urria, un băieţel canadian de origine română, din Calgary, Canada i-a uimit pe cei de la Mensa cu un IQ de 154 de puncte, puţin mai mic decât cel al lui Einstein sau Stephen Hawking.

În timp ce prietenii lui cântă şi desenează, Anthony este foarte ocupat. Spune părinţilor toate planetele din sistemul nostru solar, zilele saptămânii sau lunile anului, ba mai mult poate spune alfabetul de la coadă la cap, fără să se încurce.

Mai mult, puştiul vorbeşte trei limbi: engleză, franceză şi română şi poate citi la prima vedere propoziţii întregi din cărţi, ba chiar ştie să-şi scrie numele şi alte zeci de cuvinte. A reuşit chiar să rezolve un puzzle de 70 de piese – o provocare chiar şi pentru unii adulţi.

Este cel mai tânăr membru al Mensa din Canada, pe teritoriul ţării fiind numai şapte membri din Mensa cu vârste mai mici de 10 ani.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.