11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Vindeau cannabis în Târgu Ocna, Dărmănești, Comănești și Moinești. Traficanții, prinși în flagrant

Începând cu luna ianuarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău au documentat activitatea infracțională a unei grupări bănuite de introducerea în țară și distribuirea de cannabis, în zona localităților Târgu Ocna, Dărmănești, Comănești și Moinești, din județul Bacău.

Joi, 2 decembrie 2021, au fost depistate în flagrant delict 3 persoane, după ce ar fi primit un colet cu droguri din Spania. De asemenea, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, fiind puse în executare și 5 mandate de aducere, în vederea audierii și documentării întregii activități ilicite.

Au fost descoperite 1,3 kg de cannabis

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Bacău, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializate în introducerea în țară și distribuirea de cannabis.

Începând cu luna ianuarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău au documentat activitatea infracțională a unei grupări bănuite de introducerea în țară și distribuirea de cannabis, în zona localităților Târgu Ocna, Dărmănești, Comănești și Moinești, din județul Bacău.

La data de 2 decembrie a.c., au fost depistate în flagrant delict 3 persoane, după ce ar fi primit un colet cu droguri din Spania.”…https://zdbc.ro/vindeau-cannabis-in-targu-ocna-darmanesti-comanesti-si-moinesti-traficantii-prinsi-in-flagrant/

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here