2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Etapă disputată sub semnul echilibrului

- Advertisement -
BUNI… CSM Vaslui merge din victorie în victorie în Liga 4. Vasluienii au trecut și de Gârceni (4-1) și au maximum de puncte după nouă etape.

ECHILIBRU… Runda cu numărul 9 din primul eșalon fotbalistic al județului, Liga 4, a fost una desfășurată sub semnul echilibrului. Dovadă și rezultatele foarte strânse, dar cu destul de multe goluri marcate. CSM Vaslui și-a continuat șirul victoriilor, 4-1 cu Gârceni, FC Vulturești a bătut Sporting Banca (2-1), iar Viitorul Vetrișoaia a câștigat la Bârlad (4-3).

CSM Vaslui a obținut o nouă victorie clară în Liga 4, scor 4-1, cu FC 2007 Gârceni. Echipa pregătită de Gabriel Crăciun e de neoprit și a ajuns la nouă victorii la rând, fiind ca și calificată în play-off. Golurile Vasluiului au fost reușite de Robert Rusu (3) și Sebastian Țârțârău, în timp ce pentru oaspeți a marcat Cătălin Stoleriu. Flacăra Muntenii de Sus a câștigat greu partida din deplasare cu Vitis Șuletea, scor 2-1, prin golurile reușite de Irinel Postolache și Gabriel Cosovăț. În urma acestei victorii, “muntenarii” acumulează cu 17 puncte și rămân pe locul 4, loc care asigură calificarea în careul de ași. Victorie importantă și pentru FC Vulturești, formația pregătită de Ionuț Pintilie reușind să câștige, acasă, 2-1 cu Sporting Banca. Vultureștenii sunt pe doi în clasament, cu 18 puncte, iar în runda următoare îi așteaptă un meci greu, la Vaslui, cu puștii de la SC Comstar. La Bârlad, Atletic Club Bârlad a fost învinsă, scor 3-4 (1-4), de Viitorul Vetrișoaia, după un meci spectaculos, cu multe faze de poartă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Mai scrieți și voi de arbitrii de ultimele meciuri în care au avut un aport important brigăzile de arbitrii în câștigarea unor meciuri ale unor echipe de la Vaslui.. Domnul președinte ridica din umeri. Păcat ca a-ți distrus fotbalul vasluian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.