6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Etapa remizelor în Liga 4

- Advertisement -
SUCCES… CSM Vaslui câștigă la Crețești, scor 3-1, și obține cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga 4 Vaslui. În runda următoare, vasluienii primesc vizita echipei din Vulturești.

SPECTACOL… Etapa a cincea a Ligii 4 de fotbal s-a dovedit a fi o rundă echilibrată, cu meciuri încrâncenate, înregistrându-se nu mai puțin de patru rezultate de egalitate. CSM Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus sunt singurele echipe care au rămas neînvinse după primele cinci etape ale campionatului.

CSM Vaslui, principala favorită la câștigarea titlului, s-a întrebuințat pentru a trece de FC Crețești, scor 3-1 (1-0). Vasluienii au maximum de puncte după cinci etape și așteaptă duelul cu FC Vulturești. Derby-ul pentru play-off, dintre Comstar Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce vasluienii au condus de două ori, 1-0 și 2-1. “Muntenarii” au înscris pentru 3-2, prin Covăcel, în minutul 88, însă golul zilei a fost reușit de Ștefan Mihăilă, în prelungiri, șut senzațional de la 30 de metri direct în vinclul porții adverse, 3-3. Pentru Comstar au marcat Horciu, Crăciun și Mihăilă, iar golurile oaspeților au fost reușite de Boicu (2) și Covăcel. Tot 3-3 s-a terminat și partida dintre Vitis Șuletea și Viitorul Vetrișoaia, în timp ce Victoria Muntenii de Jos a smuls un punct în duelul cu Sporting Banca, scor 1-1, după ce a marcat la ultima fază a meciului. Surpriza etapei s-a produs la Vulturești, acolo unde puștii de la Atletic Club Bârlad au învins cu 3-0 vicecampioana județeană, FC Vulturești. Într-un alt joc, Viitorul Văleni și FC Gârceni “au dat-o la pace”, scor 2-2.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.