spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

EU SUNT ȘEFUL! După dispariția prematură a lui Buzatu, s-au activat sechelele primarului Pavăl

- Advertisement -
TRAUME… Cândva, în trecutul întunecat, viceprimarul Pavăl era sunat la ora 3 dimineața de către primarul Cristea și trimis să cumpere țigări. Peste 30 de ani de umilință și doar vreo câteva luni de măreție!

FRUSTRĂRI… Peste 30 de ani, Vasile Pavăl a fost slujitorul credincios al lui Victor Cristea și, apoi, al lui Dumitru Buzatu. Trebuie să fi înghițit multe replici nespuse, multe frustrări adunate pentru ca, acum, în doar câteva luni de șefie absolută, să se dezlănțuie adevărata personalitate. Surse din Primăria Vaslui ne-au declarat că acesta este de nerecunoscut. Omul calm, timid și înțelegător de la începuturile sale la Primăria Vaslui a devenit un zbir care ia decizii haotice, fără logică și discernământ. Așa se explică și de ce acesta a rupt orice colaboarare cu Consiliul Județean Vaslui și a preferat să facă un parastas în loc să premieze tinere talente în memoria profesorului Tălmaciu. Așa se explică multe alte decizii mult mai importante și șocante, precum cea de a susține la Primăria Vaslui un candidat de la PNL. Potrivit surselor de la Primăria Vaslui, rolul lui Lucian Braniște este acela de a ascunde scheletele din dulapurile primăriei după era Pavăl: Lucian Braniște va da cu cretă colorată peste toate acestea și va încerca să-i facă o pensie ușoară, specială și liniștită lui Vasile Pavăl”.

Candidatura ciudată a liberalului Braniște la Primăria Vaslui din partea PSD Vaslui, a stârnit rumoare, în condițiile în care atâția pesediști pur-sânge făceau un joc de glezne senzual, cuceritor și de nerefuzat din partea doamnelor care participă cu fervoare romantică la toate cluburile pensionarilor din Vaslui. Din punctul nostru de vedere, absolut obiectiv și neinfluențat de nicio șpagă obscenă, cel mai viril membru pesedist ar fi fost domnul Alexandru Barbu, luptătorul care mușcă inamicul de jugulară și se îmbată cu sângele dușmanului care nu e mândru că e vasluian. Dar e doar o părere subiectivă și neprofesionistă pentru că, în aceeași oală încăpeau Dragoș Cazacu, Valeriu Caragață, Daniel Neacșu și Ana Rinder. După aceste nume puternice, vă puteți închipui că vorbim despre o oală sub presiune maximă! Asta doar teoretic, pentru că Pavăl a profitat de ghinionul lui Buzatu și a făcut un mare fâs, denumit, generic, Lucian Braniște!

“Omul Pavăl este un tip ranchiunos”

“Omul Pavăl este un tip ranchiunos. El, în prezent, ori nu mai are foarte mult de pierdut, ori nu-i mai pasă, ori nu mai vrea, ori toate acestea și altceva. Cert este că a avut foarte mult de suferit după legătura dintre el și Buzatu și acum este o reacție a lui de refuz, de colaborare cu tot ceea ce înseamnă instituția CJ Vaslui, pentru că ani la rând a fost nevoit să i se subordoneze președintelui Buzatu. Nu reușește, probabil, să facă diferența între ceea ce îi impunea Dumitru Buzatu să facă pe linie personală și faptul că este, subordonat de facto, Instituției Consiliului Județean Vaslui. Și vrea, cumva, în prezent să-și arate mușchii: eu am decis așa, asta facem!”

“Vă închipuiți cât de bine se simte Pavăl, acum când alții, precum Lucian Braniște, execută ordinele lui!”

“Singurul om din Primăria Vaslui care a refuzat din start, orice colaborare instituțională cu Consiliul Județean Vaslui, este Vasile Pavăl. Deși pare absent, toate deciziile sunt luate în Primăria Vaslui de Vasile Pavăl. Acesta plătește niște polițe instituționale , dar îi bagă pe ceilalți la înaintare pentru că nu știu cât îi convine lui Lucian Braniște această situație ridicolă, gen pupător de moaște și votante de ultimă generație, la cimitir. Se poziționează într-o manieră care nu-l avantajează deloc în această campanie electorală. Dar asta nu e problema lui Pavăl. El, practic, vrea să-și încordeze mușchii pe final de mandat. Să arate că el a fost șeful mereu, deși adevărul este altul. Șeful, în Primăria Vaslui, a fost Victor Cristea și, apoi, Dumitru Buzatu. Vasile Pavăl a fost doar cel care execută ordinele! De aceea, vă închipuiți cât de bine se simte Pavăl, acum când alții, precum Lucian Braniște, execută ordinele lui!”

“Lucian Braniște va încerca să-i facă o pensie ușoară, specială și liniștită lui Vasile Pavăl”

INTERES… ”La un moment dat, Lucian Braniște a afirmat: primarul Vasile Pavăl mi-a propus, la ceas de taină, să fiu candidatul în acel moment, din partea PSD, la Primăria Vaslui. Asta înseamnă că va avea o datorie morală la el. Vasile Pavăl a făcut acest lucru trecând peste vanitatea pesediștilor vasluieni, care au muncit cu stoicism timp de patru ani, gen Barbu Alexandru, Dragoș Cazacu, și alții. În acest moment are o frică foarte puternică Vasile Pavăl, pentru că acolo sunt niște urme de acoperit…El are niște urme de acoperit pentru că atunci când altcineva va intra în biroul lui și va constata mici chestii sau mari chestii, vor fi trase niște concluzii dramatice…Interesul lui Pavăl este ca cel care îi va lua locul să fie o persoană care să aibă o datorie morală la el. Lucian Braniște va da cu cretă colorată peste toate acestea și va încerca să-i facă o pensie ușoară, specială și liniștită lui Vasile Pavăl”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

24 COMENTARII

 1. Sunteti toti o apa si un pamant! Nu mai va dati priceputi ca de aceea suntem vanduti strainilor ca nu stiti sa apreciati si doar carcotasi sunteti

 2. Auzi la el, primarul Paval omul calm, liniștit și înțelegător. Mai bine spuneați un om care urlă la angajați, un curvar basinos, in bețivan de clasă, un frustrat în fața oamenilor mai deștepți ca el și foarte razbunator.

 3. Ai uitat să adaugi:
  13. Copil mort în ștrand din cauza primarului
  14. Troleibuze platite de primărie care nu au circulat o zi prin oraș si duse la casat
  15. Blocaj la bariera CFR cu cirdul de mașini pina la Rediu și Penny
  16. Străzi la Moara Grecilor ca în evul mediu
  17. Cinematografe lăsate în ruine
  18. Cea mai scumpa apa din țară plătită de vasluieni

 4. Primarul Pavel are foarte multe frustrari de pe vremea primarului Cristea cand il trimitea dupa tigari la 3 noaptea iar lui Buzatu trebuia sa i spuna domn președinte. Amândoi profesori cu știința de carte pe cind Pavel inginer constructor care știe doar cu mistria si canciocu

 5. Vremea noua: am o rugăminte…faceti un articol cu bradul tăiat din spate de la Scoala 5, la sifonarie lângă Blocul 101 scara A…cum de au tăiat nemernicii ăștia ditai mai bradul….sănătos.vrea firma copilului lui Paval…sa planează altii si sa faca bani din borduri acolo? Nemernicilor.la pușcărie dosar penal.daca tăia un oarecare îi făcea viața un calvar.astept o stire…neaparat.vedeti imagini cu bradul pe google street view…va trimit eu daca nu stiti.

 6. Zilele orașului? Un rateu total de când Onciu nu mai prezintă. Avea farmecul lui personal, de neegalat de cei doi tinerei cu vocea tremurânda care prezintă pe scenă de câțiva ani încoace. Și asta pentru ca frustratul de Cazacu și cu limitatul de Paval nu au suportat sa vadă că Onciu e mai iubit de populația Vasluiului decât ei. Rușine!

 7. Sa și vadă de pensia lui și între timp sa vadă ce face cu băiatul lui, regele pietrei, sa facă totul pentru a l ține în funcție sa le fie bine, poate se mai trezesc cu încă un BMW în curte, în afara de cele 2 suv existente cumva în familia lor… Acolo nu se întreabă nimeni de unde, ce, cum și cu cine… Sau poate nu încă

 8. Cine este vasile paval?
  Iata cateva din realizarile lui monumentale:
  1. Strandul -distrus
  2. Balciul- distrus
  3. Teatrul de vara-muzeu inchis
  4. Casa de cultura-o ruina
  5. Bazarul nou- o mare japcă
  6. Strazile- crimă
  7. Udatul florilor-psihoza
  8. Marea reabilitare- alta mare japcă
  9. Zilele vasluiului- japca de milioane
  10. Mici si bere in copou- activitatea lui preferata
  11. Viata de noapte- ucisa si aruncata la gunoi
  12. Investitii in oras- 0000000

 9. Mediocritatea inseamna paval. Cu „p” mic!
  Nu pot sa-l iert cum a distrus serele pentru a cumpara flori de la firmele preferate.
  A fost o rusine pentru Vaslui!
  A stiut Victoras pe cine sa trimita dupa tigari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.