spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

- Advertisement -

Sute de ofițeri de poliție caută mai mulți bărbați înarmați care au atacat, marți, o mașină a unui penitenciar în care se afla un deținut, lângă Rouen, în Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scăpat în timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de închisoare au fost uciși în ambuscadă. Informațiile din presa franceză arată că un deținut care era transportat în dubă a evadat împreună cu atacatorii. Ministrul francez al Justiției, Eric Dupond-Moretti, a declarat că alți trei ofițeri au fost grav răniți. Acesta mai spus că a convocat o celulă de criză la Ministerul Justiției. Președintele francez Emmanuel Macron a scris pe X că „se face totul pentru găsirea vinovaților”, în timp ce ministrul de Interne Gérald Darmanin a spus că „câteva sute de polițiști și jandarmi” au fost mobilizați.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/evadare-ca-in-filme-in-franta-barbati-inarmati-au-ucis-doi-ofiteri-de-politie-si-au-fugit-cu-un-detinut-poreclit-musca-2791971

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.