Eveniment inedit al Rotary Club Bârlad: a premiat sponsorii care au ajutat Spitalul Bârlad!

EMOTIONANT… Membrii Clubului Rotary Bârlad au desfãsurat o activitate „de suflet”, pentru cei care au sponsorizat spitalul din Bârlad, pe perioada pandemiei de Covid-19. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Arcadia, în conditiile respectãrii protectiei prevãzutã de starea de alertã în care ne aflãm. La acest deosebit eveniment, unde sponsorii au primit câte o diplomã onorificã si o plachetã, a participat si Guvernatorul Districtului Rotary 2241, România si Republica Moldova.

Rotary Club Bârlad a organizat marti, 25 august, un eveniment deoasebit, în care a multumit sponsorilor pentru donatiile fãcute Spitalului din Bârlad, în timpul stãrii de urgentã de coronavirus din primãvara anului. În prezenta lui Cornel Wilfred Cãlinoiu, Guvernatorul Districtului Rotary 2241, România si Republica Moldova, Cristina Ciutã, presedinta din acest an al Clubului Rotary Bârlad, a dat citire unei scrisori de multumire adresatã sponsorilor, care au primit drept recunostintã plachete si diplome onorifice. Plachete au primit : Sorina Mioara Caranfil, Cristinel Mihãilã, Vîjîianu Doru Ioan, Andrei Doditã, Dan Dobrogeanu, Costel Mihãilã, Steven Skorski (Dakota de Sud – SUA), Ian Baikie (Campbell Rivers – Canada) si Mark Siemonsma (Sioux Falls – SUA). Diplome onorifice au primit Dan Hufstenttler, Stefan Veres, Adriana Sârbu, Iuri Stefan Dumitru, Georgel Oanea, Robert Andrei, Vasile Pintile si Alexandru Nicu Rotundu.

Scrisoarea de multumire a Rotary Club Bârlad cãtre generosii sponsori!

„Dragii nostri prieteni,

Este bine sã sprijini si sã ajuti cu gânduri si vorbe bune si potrivite, dar dacã ai determinarea si posibilitatea sã participi cu actiuni si resurse, atunci, într-adevãr,  esti un om desãvârsit. Efortul si generozitatea voastrã se concretizeazã în echipamente medicale de mare necesitate pentru spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad. Cu fondurile donate de sponsori si rotaryeni, am achizitionat si predat 4 monitoare de supraveghere a functiilor vitale si suntem în procedura avansatã sã mai donãm spitalului nostru  încã 27 de asemenea aparate. În aceastã perioadã complicatã, sponsorii si membrii clubului Rotary Bârlad doteazã spitalul nostru cu echipamente medicale si produse sanitare în valoare de aprox. 237.000 Ron. În numele întregii comunitãti, dar mai ales a celor care acum au mare nevoie de ajutorul nostru, ne exprimãm sentimentele de recunostintã si gratitudine pentru generozitatea cu care ati rãspuns apelului. Suntem convinsi cã este bine sã amintim, cu fiecare ocazie, binele fãcut semenilor nostri, în felul acesta contribuind la consolidarea legãturilor sociale. Cu deosebitã consideratie, Rotary Club Bârlad  – presedinte Cristina Ciutã, secretar – Stefan Pãis si trezorier Frantz Nechifor”.

Actiunea „End Covid Now” a ajutat spitalul bârlãdean si cadrele medicale!

Prin actiunea „End Covid Now”, demaratã de la începutul pandemiei, din martie, Rotary Club Bârlad a reusit sã cumpere din banii strânsi pentru spitalul din Bârlad, care este suport Covid-19, 4 monitoare de supraveghere a functiilor vitale (livrate), 3 frigidere de mare capacitate (livrate), 3 calculatoare donatie Rotary Club pentru spitalul bârlãdean de ultimã generaie (livrate), 600 de halate de protectie pentru cadrele medicale (livrate) si 3 paturi moderne pentru ATI Reanimare, pentru bolnavii de Covid-19 (livrate). Urmeazã sã mai fie livrate înca 23 de monitoare de supraveghere a functiilor vitale, în urma derulãrii unui global grant cu parteneri Rotary din USA, Canada, România si Ucraina.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ