20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Examene la DSP

- Advertisement -

În perioada 10-11 noiembrie 2011, se organizeazã examenul de grad principal pentru asistenti medicali generalisti, moase si asistentii medicali, astfel:

– 10.11.2011 – examen pentru asistentii medicali generalisti;

– 11.11.2011 – examen pentru moase si asistenti medicali.

Specialitãtile la care se organizeazã examenul de grad pricipal sunt: asistent medical generalist; moasã/obstetricã – ginecologie; asistent medico-social; asistent igienist de cabinet stomatologic; asistent medical stomatologie; Balneofizioterapie; Farmacie; Igienã – sãnãtate publicã; Laborator; Nutritie – dieteticã; Radiologie – Imagisticã medicalã. La înscriere, candidatul va depune un dosar cu sinã, care va contine urmãtoarele documente: cerere de înscriere cu datele de contact; copia actului de identitate;

copia diplomei de absolvire/licentã sau echivalare a uneia dintre urmãtoarele institutii de învãtãmânt: scoalã postlicealã sanitarã, liceul sanitar, colegiul medical universitar, facultatea de asistentã medicalã/moase; copia atestatului de echivalare, dupã caz; adeverintã de vechime, din care sã reiasã vechimea de 5 ani la data înscrierii la examen, în specialitatea în care a fost încadrat si a lucrat conform documentelor de studii, indiferent de nivelul acestora, eliberatã de unitatea sanitarã în care este încadrat candidatul, sau dupã caz, copie legalizatã si traducere legalizatã dupã documente care atestã exercitarea legalã a profesiei în alt stat; copia actelor de schimbare a numelui, dupã caz; dovada plãtii sumei de participare la examen. Înscrierile se fac la sediul Directiei de Sãnãtate Publicã Vaslui, din strada Republicii, nr. 367, sc. E-F, în perioada 17 – 28.10.2011. Taxa de participarela examen este de 120 de lei, sumã ce se va depune în contul IBAN nr. O85TREZ7005003XXX000092, CUI 4266456 DTMD (Directia de Trezorerie a Municipiului Bucuresti), beneficiar Ministerul Sãnãtãtii, adresa: str. Cristian Popisteanu, nr. 1-3, sector 2, Bucuresti, cod 010024.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.