30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Excentrica creatoare de modă Vivienne Westwood, cel mai îndrăzneț pictorial cu modele

Celebra creatoare de modă Vivienne Westwood, în vârstă de 81 de ani, a iscat controverse pe Instagram, în urma unui filmuleț de promovare ceva mai…neobișnuit. Iată imaginile care au stârnit vâlvă pe internet!

Vivienne Westwood, una dintre cele mai celebre și nonconformiste creatoare de modă din lume, nu se dezice de vechile obiceiuri și nu se ferește de controverse! Cum lumea modei e plină de excentricitate, nici designerul vestimentar nu face notă discordantă, chiar dacă mulți sunt de părere că odată ajunsă la vârsta respectabilă de 81 de ani, întregul ei brand ar fi trebuit să devină ceva mai „serios”.

Recent, pe pagina oficială a casei de modă, apare un scurt clip de promovare, în care un model cu picioare lungi care abia încap în cadru pozează dezinvoltă alături de două doamne ce par la prima vedere a fi alese în mod întâmplător de pe stradă.

Una dintre acestea, mai în vârstă, poartă un halat și o pereche de papuci, în timp ce cealaltă doamnă este îmbrăcată casual. Între cele două, modelul apare purtând o ținută..https://click.ro/vedete/vedete-internationale/celebra-creatoare-de-moda-vivienne-westwood-cel-638300.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here