EXCLUSIV: Bãrbat din Grãjdeni bãtut cu bestialitate de trei consãteni sãlbatici si beti! (FOTO)

GOLANI… Scene socante s-au petrecut în localitatea Grãjdeni, comuna Fruntiseni. Un tânãr de 31 de ani a fost bãtut cu scândura de la o cãrutã, cu pumnii si picioarele de trei indivizi din aceeasi localitate. Bãrbatul agresat a fost stâlcit de cei trei agresori, ajungând mai mult mort decât viu la Spitalul Judetean Vaslui. Indivizii sunt cunoscuti în sat ca bãtãusi, iar victima este terorizatã de unul dintre agresori, Costel C. si de prietenii sãi, fiind agresat pentru a treia oarã de la începutul anului de cãtre acestia. Costel Negoitã nu a fost internat la Vaslui, acesta fiind trimis acasã, pe motiv cã fiind victima unei agresiuni trebuie sã plãteascã spitalizarea! Cum sãrãcia este mai „importantã” decât sãnãtatea oamenilor, acesta a fost trimis acasã, desi acuza dureri foarte mari. El a fost diagnosticat cu „policontuzie prin agresiune, Traumatism Cranio Cerebral, contuzie forte umãr drept, etilism acut”. Mama victimei se teme cã bãiatul ei, care este stâlpul casei, acuzã dureri mari de cap si toracice, care ar putea sã ducã la vreo tragedie. Politistii au deschis dosar penal pentru loviri si alte violente, în care cei implicati vor fi cercetati.

Costel Negoitã, de 31 de ani, din satul Grãjdeni, comuna Fruntiseni, a fost victima unei cumplite agresiuni, petrecutã vineri seara, pe 5 iunie, în jurul orelor 22.45. Tânãrul a fost toatã ziua la muncã la vie, iar seara un prieten si vecin l-a invitat la o bere, la magazinul din sat. Când s-a terminat programul de lucru, cei doi prieteni au pãrãsit localul, iar la iesire Costel Negoitã a fost asteptat de trei indivizi: Costel C. (în jur de 38 de ani), de Viorel C. (în jur de 30 de ani) si de Marius C. (în jur de 25 de ani). Cei trei erau cu o cãrutã, fiind si sub influenta alcoolului si, pentru cã aveau „ceva de împãrtit” cu Costel Negoitã, s-au repezit sã-l batã. Iatã cum ne-au povestit mama lui Costel Negoitã si sora acestuia, agresiunea:

„Costel a iesit din magazin, unde bãuse dupã muncã câteva sticle cu bere, împreunã cu un vecin la care muncise. Sãracul, el este nãdejdea mea, munceste sã aducã bani acasã, cã eu nu am cum sã muncesc, sunt bolnavã. Si când a iesit afarã, cei trei s-au nãpustit pe el! Costel C. l-a lovit cu scândura de la cãrutã în cap, baiatul meu a cãzut jos si l-au bãtut cu scândura, cu pumnii si cu picioarele de l-au lãsat lat! Am primit telefon cã bãiatul meu este bãtut iar de Costel C. si de fratii Viorel si Marius C, rãii satului, cu care de mic copil bãiatul meu are necazuri, mereu îl bat! A venit ambulanta si politia si bãiatul meu a fost dus la spitalul din Vaslui”, a spus mama victimei.

A fost trimis acasã „ameliorat” dar cu dureri mari!

La Spitalul judetean Vaslui, victima agresiunii de la Grãjdeni a fost tratatã si investigatã timp de câteva ore, dupã care medicii au concluzionat cã poate merge acasã, sã se trateze singur! Iatã diagnosticul cu care a fost trimis acasã, fãrã bilet de externare sau scrisoare medicalã! „Policontuzie prin agresiune, Traumatism Cranio Cerebral, contuzie forte umãr drept, etilism acut”. Conform foii înmânate, victima a ajuns pe la miezul noptii de 5/6 iunie, cu ambulanta. A fost investigat la EKG, la neurologie, i s-a fãcut o radiografie, care a reliefat cã nu are leziuni osoase în urma agresiunii, iar neurologul a precizat cã victima nu si-a pierdut cunostiinta în urma loviturilor la cap, asa cã nu este în pericol. I s-au administrat si cinci pungi cu solutie perfuzabilã. La orele 10.30, pe 6 iunie, a fost trimis acasã cu recomandãri, în stare „Amelioratã”, dupã cum scrie pe foaie. Si totusi, mama victimei este îngrijoratrã cã bãiatul nu poate dormi, are dureri mari de cap, de torace, nu poate sta nici întins pe pat de durere si toatã noaptea se plimbã prin curte si se vaitã de durere de coaste si de cap! „Noi nu aveam cum sã-l internãm, deoarece leziunile nu sunt foarte grave, i s-au adminsitrat cinci pungi cu solutie perfuzabilã cu medicamente contra durerilor. A fost dus la radiologie, la ecografie, a fost vãzut de neurolog. Nefiind în stare gravã, nu a fost internat, pentru cã victimele agresiunilor si accidentelor plãtesc spitalizarea, urmând ca apoi sã-si recupereze banii de la cei care i-au agresat sau accidentat. Totusi, dacã victima se simte rãu, poate sã meargã la CPU Bârlad, iar medicii de acolo îl vor trimite la Vaslui, dacã este cazul”, a spus medicul Carmina Piseru, sefa Compartimentului de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Vaslui.

Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, ne-a precizat cã la fata locului au fost politisti de la Sectia 3 Ruralã Politie Bârlad, care au început cercetãrile într-un dosar penal, pentru infractiunile de loviri si alte violente. „S-au început cercetãrile pentru infractiunea de loviri si alte violente, în cauzã fiind indicat un singur autor al agresiunii. Cercetãrile vor continua în vederea stabilirii cauzelor agresiunii”, a precizat Bogdan Gheorghitã.

Costel Negoitã va merge la Serviciu de Medicinã Legalã pentru a obtine un certificat medicol-legal, care va fi depus la dosar. Totodatã, el va trebui sã facã si o plângere prealabilã împotriva celor pe care îi acuzã de agresiune.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ