Exclusiv! Filmul tragediei din casa mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Soțul a târât-o prin casă și abandonat-o într-un pat plină de sânge! Opt ore a agonizat până când soacra ei a sunat la 112!

Un accident petrecut în lumea bună a Iașului ridică mari semne de întrebare. Maria Macsim Nicoară, una dintre cele mai apreciate mezzosoprane, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital cu leziuni extrem de grave. Opt ore a agonizat până când soacra ei a sunat la 112. În tot acest timp a fost abandonată pe un pat, plină de sânge, după ce a fost târâtă de la capătul scărilor până într-una dintre camere

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se zbate între viață și moarte după ce a suferit un accident cumplit acasă, în comuna Aroneanu. Vestea a căzut ca un fulger peste toți cei care o cunosc pe artistă. Povestea începe sâmbătă seara, 09 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu.

Din acel moment lucrurile par să scape de sub control. Codrin Nicoară își găsește soția plină de sânge, în stare de semiconștiență și face un gest de neînțeles. În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră unde o lasă în pat, plină de sânge. Poate că gestul său are o explicație având în vedere că relația dintre cei doi s-a răcit considerabil în ultima perioadă și se pregăteau de divorț. Totuși, familia Macsim-Nicoară poza într-o familie model, în care problemele sunt inexistente.

A crezut că i s-a făcut rău de la băutură

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Cert este că mezzosoprana a consumat alcool în acea zi. Drept dovadă, surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital. O valoare destul de mică, însă trebuie luat în calcul un aspect deosebit de important.

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, la ora 23:00 și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. Ce-a din urmă a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7:10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă. ….https://www.bzi.ro/exclusiv-filmul-tragediei-din-casa-mezzosopranei-maria-macsim-nicoara-sotul-a-tarat-o-prin-casa-si-abandonat-o-intr-un-pat-plina-de-sange-opt-ore-a-agonizat-pana-cand-soacra-ei-a-sunat-la-112-3947983?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ