spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

EXCLUSIVITATE/ Fostul ministru al justitiei, avocatul lui Caro

- Advertisement -

CARO ANTRENEAZÂ AVOCATI… În urmã cu câteva ore la motelul Ambis din Vaslui a avut loc o întâlnire fulger între staff-ul lui Lopez Caro si fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu, în calitate de avocat. Acestia au discutat pret de câteva zeci de minute aspecte legate de contractul pe care spaniolul îl are cu gruparea FC Vaslui. Caro joacã tare si este mai decis ca oricând sã îl înfrunte pe finantatorul Adrian Porumboiu.

Rãmas fãrã jucãtori, Caro se antreneazã acum cu avocatii. Dacã la antrenamentele de ieri au fost prezenti ‘‘copiii de suflet’’ ai ibericului, Campano si Rivas, în aceastã dimineatã singurii oamenii ce au venit la stadion au fost doar cei din staff-ul tehnic, însotiti de avocatul antrenorului. Caro nu se dã bãtut si luptã în continuare cu încrâncenare pentru a rãmâne la Vaslui, sau pentru a pleca în Spania cu milionul de euro. Pentru aceasta, ieri, a cerut sprijinul unui notar din Negresti, legãtura fãcându-se prin intermediul fostului ministru al justitiei, actual deputat de Bacãu, Tudor Chiuariu.

Caro este decis sã meargã pânã în pânzele albe pentru a fi lãsat sã antreneze în continuare la Vaslui, motiv pentru care a apelat la ajutorul unor persoane foarte influente. Asa se face cã în urmã cu câteva ore la motelul Ambis din Vaslui a avut loc o întâlnire în mare secret între fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu si staff-ul lui Lopez Caro, cãruia i s-a alãturat si avocatul Josep Vandellos. Au stat câteva zeci de minute la discutii pentru a clarifica situatia contractualã cu clubul FC Vaslui. Situatia devine astfel din ce în ce mai explozivã, apele tulburându-se si atât mai tare odatã cu aceastã întâlnire.

[nggallery id=7]

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.