3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

Excursie neobisnuitã, prin tãrile baltice si Rusia

- Advertisement -

O agentie de turism din Vaslui pregãteste o excursie cu totul neobisnuitã, în care turistii din judet, dar si din alte judete pot vedea cele mai frumoase locuri din tãrile nordice si Rusia, inclusiv minunile din Sankt-Petersburg. OTT Travel Ghizi Vaslui a pregãtit, pentru perioada 20 august – 2 septembrie, o excursie pe un traseu cu totul special, care include vizitarea unor orase reprezentative din Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia, Rusia, Finlanda sau Estonia. „Va fi o excursie relaxatã, pentru ca turistii nostri sã poatã vedea toate locurile minunate din tãrile prin care vom trece. Punctul de atractie va fi vizitarea principalelor obiective turistice de nivel mondial din Sankt Petersburg, inclusiv Teatrul de Operã si Balet Kirov sau celebrul muzeu Ermitaj”, a spus Mihai Bumbu, managerul agentiei. Cei care vor dori sã meargã în aceastã excursie vor trebui sã scoatã din buzunare câte 830 de euro de persoanã, sumã la care se vor adãuga taxele de vizã spre Rusia, 45 de euro de fiecare turist.

Initial, s-a dorit ca excursia sã strãbatã Ucraina, însã din cauza drumurilor foarte proaste din aceastã tarã s-a decis modificarea traseului. Astfel, prima zi va însemna traseul Vaslui-Bors, cu cazare în România, dupã care de pe 21 august autocarul se va îndrepta spre Polonia, prin Ungaria, cu cazare la Lublin. Vor urma orase interesante din nordul Europei: Kaunas (Lituania), Riga (Letonia), Sankt Petersburg (Rusia), Helsinki (Finlanda), Tallin (Estonia), Varsovia si Lublin (Polonia), toate cu propria istorie si obiective turistice care meritã vizitate, spun cei de la OTT Travel Ghizi SRL. Pretul pentru o excursie în care vor fi strãbãtuti aproape 6.000 de kilometri este de 830 de euro de persoanã, la un numãr de 20 de turisti înscrisi, însã dacã numãrul acestora va fi mai mare s-ar putea oferi si reduceri la acest tarif, cu aproape 50 de euro de turist.

Va fi vizitatã si Casa Memorialã „Dimitrie Cantemir”

„Este un traseu confortabil, gândit astfel ca jumãtate de zi sã fie dedicatã transportului dintr-un oras în altul, iar jumãtate de zi sã se viziteze obiectivele turistice din orasul în care vom poposi, majoritatea capitale de tãri europene. Am stabilit o sedere de trei nopti si patru zile la Sankt Petersburg, unde vor fi vizitate Fortãreata Sf. Petru si Pavel, Palatul Mensikov, Teatrul de Operã si Balet Kirov, Nevski Prospect, Palatul si grãdinile Peterhof, cunoscute ca Versailles-ul Rusiei, dar si casa memorialã Dimitrie Cantemir”, spune Mihai Bumbu. Pe lângã traseul rutier, turistii vor cãlãtori cu feribotul între Helsinki si Tallin, în Estonia, plus alte surprize. Cei care vor dori sã participe trebuie sã detinã un pasaport valabil cel putin sase luni de zile înainte de a începe excursia si vor achita o taxã de vizã de 45 de euro pentru Federatia Rusã. Mai sunt necesare douã fotografii tip pasaport, plus o asigurare medicalã acceptatã în Rusia, întrucât cardurile de sãnãtate din România nu sunt valabile si în aceastã tarã. Înscrierile se vor putea face pânã la 22 iulie, la sediul agentiei OTT Travel Ghizi sau la telefoanele 0744/847658, 0335/402099, mail ottvs@yahoo.com.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.