32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Există un urs în pădurea Dobrovăţ! Iată primele imagini cu animalul

Da, există cel puțin un urs în pădurea Dobrovăț, iar acest lucru este confirmat de imaginile video cu animalul surprinse de specialiști în cursul unei nopți. Imaginile au fost surprinse de pe o cameră de filmat ce aparține de Ocolul Silvic.

Vă aducem aminte faptul că mai mulți specialiști au semnalat posibila prezență a unui urs în pădurea Dobrovăț, lucru ieșit din comun dacă e să ținem cont că animalul nu este specific pentru zona menționată mai sus.

Există cel puțin un urs în pădurea Dobrovăț, fapt confirmat de camere

Așadar, imaginile prezentate de Ocolul Silvic confirmă apariția urșilor în pădurea Dobrovăț. Imaginile au fost realizate în noaptea de 14 iunie 2022, în jurul orei 23.46. Pe imagini se poate vedea cum un urs se plimbă prin pădure. Primul raport întocmit în acest sens a fost făcut pe data de 25 mai 2022, când existau doar suspiciuni. Suspiciunile veneau în contextul în care se găsise mai multe urme de labă de urs în pădure. Raportul arăta că nu au fost primite, până la acea dată, reclamații referitoare la prezența animalului în pădure…https://www.bzi.ro/dovada-e-clara-exista-un-urs-in-padurea-dobrovat-iata-primele-imagini-cu-animalul-exclusiv-foto-4476492?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here