spot_imgspot_img
8.1 C
Vaslui
23-feb.-2024

Experiența neașteptată a unui român în Spania. „Chiar am simțit că îmi bagă mâna în buzunar”

- Advertisement -

Un român care și-a petrecut concediul în Spania a povestit tratamentul la care a fost supus în Lloret de Mar, una dintre stațiunile de pe Costa Brava. El spune că acolo s-a simțit pur și simplu furat.

Un turist român a avut parte de o vacanță cu surprize neplăcute în Spania, la Lloret de Mar. Bărbatul a decis să își petreacă vacanța în Spania după ce cu un an înainte și-a făcut concediul de vară la Mamaia.

Acum, el a descoperit că în teorie o vacanță în Spania poate fi mai ieftină, însă la fel de bine pot apărea cheltuieli neprevăzute și surprize neplăcute care să strice totul.

„Anul trecut am fost la Mamaia și nu aș putea spune că a fost rău sau că am avut probleme. Nu a fost nici ieftin, e adevărat, dar nici foarte scump și nu am întâlnit nici oameni necivilizați sau hoți. Ei bine, uite că i-am întâlnit în Spania, unde mă așteptam mai puțin la asta”, povestește bărbatul, care a preferat să nu-i facem publică identitatea.

Dacă de cele mai multe ori a evitat agențiile de turism pentru a reduce costurile, de această dată decizia lui s-a dovedit greșită. Asta pentru că după ce își făcuse rezervarea şi plătise chiar în avans cu câteva luni pentru a obţine un preţ promoţional, la faţa locului i s-a spus că totul s-a scumpit din cauza exploziilor prețurilor în Spania…https://adevarul.ro/stil-de-viata/calatorii/experienta-neasteptata-a-unui-roman-in-spania-2202896.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.