-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Panică la Draxeni: explozie la centrala termică a grădiniței din sat

- Advertisement -

FUM… Incident periculos, în această dimineață, la grădinița din Draxeni, comuna Rebricea. Centrala termică a luat foc din cauze încă nedeslușite. La faţa locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti. Din fericire, copiii se aflau afară, astfel că nu au existat victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, centrala termică nu era veche, ci fusese dată în folosință de curând. “Din informațiile pe care le-am primit, a fost vorba de un aspect tehnic, o scânteie a declanșat o mică explozie, iar aceasta a fost urmată de o degajare puternică de fum. Nu au fost victime, copiii nu erau în incinta corpului de clădire, deoarece desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei. Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, iar aceștia să notifice constructorul cu privire la incident și la remedierea situaţiei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, prof. Andrei Huiban.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. E mana murdara a Preotului Vasile , cand a dat de gustul banilor a uitat care ii este meseria ,ca e mai bine „business man” dacat slujitor al Domunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.