spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Explozii puternice și un incendiu uriaș pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii își țin elicopterele de atac

- Advertisement -

Mai multe explozii puternice și un incendiu de amploare au fost semnalate marți dimineața în orașul Djankoi din Crimeea ocupată, pe un aerodrom militar unde Rusia are staționate elicoptere de atac, potrivit unor canale Telegram afiliate Moscovei.

În urma exploziilor, un incendiu de mare amploare ar fi izbucnit pe aerodromul militar, informează Kiev Independent. Un oficial rus din Crimeea a anunțat ulterior închiderea unei autostrăzi care leagă Djankoi de satul Pobiedne. Autostrada este situată în zona aerodromului militar, dar deocamdată nu au fost făcute rapoarte oficiale despre explozii.

Potrivit unei baze de date de aviație online, baza aeriană Djankoi este situată apropiere de oraș, iar regimentul 39 de elicoptere din divizia 27 de aviație mixtă este staționat acolo. Regimentul folosește mai multe elicoptere de atac diferite, inclusiv elicopterul rus de atac Ka-52 Alligator, Mi-8, Mi-28N și Mi-35M. Ka-52 Alligator este o variantă actualizată cu două locuri a elicopterului de atac Ka-50 al Rusiei, conceput pentru a distruge ținte terestre blindate și neblindate inamice, tancuri, ținte aeriene cu viteză redusă și personal, potrivit site-ului web Airforce Technology.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/explozii-puternice-si-un-incendiu-urias-pe-un-aerodrom-militar-din-crimeea-unde-rusii-isi-tin-elicopterele-de-atac-2763081

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.