1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Expoziție de autovehicule istorice, duminică, în Piața Civică. Retroparada toamnei va reuni peste 30 de bijuterii pe patru roți

- Advertisement -
PARADĂ… Vor fi expuse mărci precum Dacia, Ford, Fiat, Mercedes și altele. Parada se va încheia cu un tur al orașului

EXPO… Vasluienii sunt invitați duminică, 9 octombrie, în Piața Civică din Vaslui, unde va avea loc o expoziție inedită de autovehicule istorice. Membrii filialei Retromobil Club România, filiala Vaslui, dar și ai altor județe din țară, își vor expune bijuteriile pe patru roți în centrul orașului. Retroparada toamnei va avea loc între orele 10:00-13:00 și încheie sezonul calendaristic pentru anul 2022. “Îi așteptăm alături de noi pe toți pasionații de mașini, dar nu numai, căci evenimentul este deschis tuturor. Ne-am bucura dacă ar veni însoțiți de copii și adolescenți, pentru că ne dorim să le împărtășim cu bucurie din pasiunea noastră. Vor fi expuse mărci precum Dacia, Ford, Fiat, Mercedes și altele. Parada se va încheia cu un tur al orașului”, a declarat Iulian Jalbă, vicepreședintele Retromobil Vaslui.

Retromobil Club România (R.C.R) este asociația posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice, care organizează astfel de evenimente în mai multe orașe din țară. Filiala din Vaslui organizează sau promovează evenimente Retromobil cu caracter local. Anual, calendarul de evenimente R.C.R cumulează peste 80 de manifestări naționale pentru promovarea vehiculelor istorice. Totodată, Asociația Retromobil Club România este autoritate naționalaă F.I.V.A. (Fédération Internationale des Véhicules Anciens – recunoscută UNESCO), singura entitate abilitată să emită atestat de vehicul istoric.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.