Expoziție de păsări și animale exotice, la Shopping City Suceava

În perioada 3 – 11 octombrie 2020, Shopping City Suceava organizează o expoziție inedită de păsări și animale exotice. În cadrul expoziției, iubitorii de animale vor putea admira peste 20 de specii unice de păsări și animale exotice, deosebite prin coloristică, înfățișare și comportament.

Timp de nouă zile, toți cei care trec pragul centrului comercial au oportunitatea de a vizita expoziția, conform următorului program:

  • luni – sâmbătă, orele 09.00 – 21.00;
  • duminică, orele 09.00 – 20.00.

Fascinanta expoziție reunește exemplare rare, din diverse colțuri ale lumii. Printre exemplarele prezente în cadrul expoziției se numărădiverse specii de papagali, cu un penaj multicolor, precum papagali Ara Ararauna, Ara Chloroptera, Eclectus, Cacadu, Cactus, Galah, Marele Alexander, Rosella, peruși de munte, papagalul amorez (Agapornis), papagalii amazonieni, dar și specii de animale exotice ca zibeta asiatică, lemurieni, tamarin sanguinus (Oedipus), veverițe albe, veverițele lui Prevost, veverițe persane, Mara – iepuri de Patagonia, Genetta Pardina și altele.

Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii, adulți sau copii, dornici să descopere fascinanta lume a animalelor exotice și să învețe lucruri noi despre trăsăturile unice ale viețuitoarelor prezente în expoziție.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-10-03/Expozitie-de-pasari-si-animale-exotice-la-Shopping-City-Suceava#ixzz6Zn5yqE8e
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ