Fabrica de stiri tâmpite

  Dupã ce Solomon Trompetã a avut intentia tâmpã precum fata sa oglinditã în Cacaina de a-si face finul parlamentar, Buzatu a reactionat dur si nemilos. L-a umilit pe Solomon (bãiatul sãu din flori politice) si l-a pus pe primarul de la Coroiesti sã candideze pe colegiul din zonã. Este doar o mãsurã de precautie: în caz cã David câstigã lupta de la Bârlad pe colegiul senatorial, Marele Alb se retrage de la deputati si îi face loc doamnei Cretu. Oricum, primarul de la Coroiesti este un pescar desãvârsit. Îi pune momeala în ac, lui Buzatu, îl anuntã când a tras pestele si îl mai si ajutã cu minciogu!

  Ofensiva bucuresteanã, pe partea economicã pedelistã, în judet, este doar la început. Pe lângã Boureanu si Murgeanu, este pe vine un alt candidat de pominã. Colegiul vizat este cel al doamnei senator Silistru. Docamdatã nu putem spune exact numele sãu, dar avem informatii foarte precise cã e cineva foarte, foarte cunoscut din televiziune. Deci, cineva foarte tare! Si apropo, doamna Silistru, nu vã temeti, doamna Cretu nu va veni pe colegiul dvs!

  Din cauza primarului alcoolic Victor Cristea, Primãria Vaslui, adicã toti vasluienii trebuie sã plãteascã acum zece miliarde de lei. Problema a fost dezbãtutã pe larg asa cã nu mai venim cu amãnunte ci doar cu o idee: banii sã-i dea fostul primar incompetent, actual deputat, la fel de incompetent si de alcoolic! Are de unde!

  SILENTIO TÂMPA

  Odatã încoronat ca sef la DSV Vaslui, domnul Nitã a decretat cã nimeni altcineva nu are voie sã vorbeascã cu presa în afara persoanei sale mãrete. Este un semn cã va fi un director execlent care respectã lunga traditie a directorasilor pesedisti cu limba lungã. În altã dezordine de idei, este un bãiat bun, un veterinar excelent: doar degetul si-l bagã în aia a vacii si stie dacã e turbatã sau nu! Are un simt deosebit si dupã ce îsi bagã degetul îl linge si sesizeazã exact despre ce e vorba!
  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ