Fabrica de stiri tâmpite

  Dumitru Buzatu a fost bãgat în sedintã groaznicã de cãtre partenerii liberali. Dupã pocinogul fãcut cu exmatricularea senatorului David, Buzatu se face vinovat, în ochii liberalilor, de alte manevre dubioase. Cei mai supãrati sunt primarii care au fost pusi în situatia sã sustinã tot felul de personaje dubioase. Dar Miticã este diplomat si stie sã rezolve situatia.Cel putin asa credem!

  Cristian Boureanu si-a prins unghiile atent tãiat si îngrijite la Vaslui în niste garduri pline de schini. În altã dezordine de idei sociologice, acesta s-a înfuriat groaznic pe sociologul angajat sã facã un sondaj de opinie pentru a vedea ce sanse are de a se bucura, din nou, de parlament. Cum sansele acestuia s-au dovedit a fi nule, Boureanu s-a înfuriat si a sãrit la bãtaie la sociolog. Cel putin în intentie, deoarece la câte kile de manechin îngâmfat are, nu credem cã poate sã doboare o gãinã bolnavã!

  Tacticã psihologicã de groazã gânditã de candidatul primar Iacob si seful de campanie primar Bleoju. Acestia au rãspândit zvonul cã se vor retrage din campania electoralã. Nu stim care e scopul, sau targhetul, dar oricum tentativa a fost penibilã!

  Cel mai sef de sef de campanie

  Primarul Bleoju, ex­pert în electorale, este marele sef de campanie al primarului Iacob, alt expert. Ambii experti si-au încordat muschii si au gândit profund niste tehnici electorale groaz­nice. De frica lor, contra­candidatii au cosmaruri noaptea!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ