Fabrica de stiri tâmpite

  Pe data de 9 decembrie, Dan Marian si-a programat sã iasã la shopping. Acesta si-a propus sã cumpere câteva voturi în plus, în speranta cã îi vor ajunge pentru un nou mandat. Problema e cã, acum, în preajma sãrbãtorilor, voturile s-au cam scumpit si nu vrea nimeni sã facã reducere. În plus, nu se dã nici termen de garantie.

  Dupã ce preotii din judet s-au agitat de mama focului la mitingurile anti-Chevron, episcopul Corneliu a fost mai îngãduitor. Acesta le-a promis reprezentantilor de la Chevron cã nu se va mai opune picior de popã exploatãrii gazelor de sist. În schimb, în bugetul Chevron au apãrut pentru anul viitor sponsorizãri generoase cãtre Episcopia Husilor si bisericile din judet. Un alt dusman înfocat al Chevronului este si mai împãciuitor. Deputatul Solomon a si uitat de pericolul exploatãrii gazelor de sist pentru cã este foarte ocupat sã culeagã voturi.

  La Husi, e mare ceartã între cei trei corifei: Dan Marian, Cristian Boureanu si Jan Ciupilan. Sãmânta de scandal a fost generatã de sansele reduse ale lui Boureanu de a câstiga. Acesta s-a supãrat crunt si bãnuieste cã e vorba de o trãdare!

  Pacifistul

  Dupã toate campaniile murdare purtate de PSD, Dumitru Buzatu a iesit în aceastã sãptãmânã sã arate cã el si candidatii sãi sunt adeptii campaniilor pe idei: adicã, pe ideea de a rupe afisele si de a lovi cu capul în gurã adversarii politici…la propriu! Într-adevãr, ni se pare o idee bunã! Cel mai mult îi place ideea asta lui Tudorel!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ