Fabrica de stiri tâmpite

  Dan Marian a ajuns subiect de râs în Parlament. Cel mai tare se distreazã fostii colegi din PNL care sunt curiosi sã stie cine l-a bãtut rãu de tot pe acesta în colegiu. Distractia e totalã atunci când curiozitatea merge mai departe si aflã si cine l-a bãtut la fundul gol pe carismaticul Boureanu! Cel mai tare se distreazã Ludovic Orban!

  Coana preoteasã de la Osesti sperã ca, mãcar acum, Miticã sã-i dea si ei ceva de supt, adicã un os frumos si ciolãnos. Pentru cã în învãtãmânt nimeni nu se riscã sã o punã, Ramonel a pus ochii pe functia de director la muzeu. A simtit ea cã are niste talente în domeniu! Îi plac hainele vechi si demodate.

  Cel mai bulversat primar din judet este Horatiu de la Bãcesti. Idolul tigãncilor are mari lipsuri în culturã si politicã. Acesta nu a recunoscut nici mãcar imnul partidului din care cu onoare face parte. Dacã îl iei repede, nu stie nici mãcar numele partidului. Sã nu-l judecãm gresit: e trecut prin multe!

  Cumatrul anului!

  Deputatul-trompetã a decis sã-si scoatã cumãtrul de sub tirania lui Titi. Acesta a hotãrât sã-l facã sef de sine stãtãtor, director la Directia Sanitarã. Alegerea este una cu temei. Trãienel a fãcut parte din echipa “Sanitarii priceputi”, pe vremea când era pionier. N-are cum sã nu câstige concursul!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ