Fabrica de stiri tâmpite

  Ieri a fost mare forfotã la Politia din judet. Asa cum era de asteptat, o echipã de controlori de la centru a venit la Vaslui sã vadã care e treaba cu politistii si, mai ales, cu politistele noastre cele de toate zilele. Ultimele au fost adunate si puse la dispozitia anchetatorilor spre hlizeala colegilor. Ultimul banc în domeniu spune cã scopul controlului a fost acela de a se vedea dacã sunt “curate”. Nu care cumva sã dea la vreun sef vreo boalã grea. Retineti cã nu noi am spus asta, ci colegii! Avem martori si dovezi! Trecând peste acest amãnunt indecent, dorim sã facem cunoscut anchetatorilor de la Bucuresti o altã faptã reprobabilã. Din câte am înteles, de la televizor, s-a descoperit într-o sectie de politie din tarã un adevãrat bar. La Vaslui nu existã asa ceva, însã avem bazar. Niste doamne politiste fac comert cu produse de lux (aur, cafea Lavazza originalã, etc) chiar în sediul Politiei, dar nimeni nu le bagã în seamã.

  Cine a crezut cã marea doamnã a PSD-ului vasluian, Ramona Mocanu, se multumeste cu un umil post de director la Muzeul Judetan Vaslui este un dobitoc si un imbecil si un bou! Doamna Mocanu tinteste mult mai sus. Dupã ce a spãlat atâtia ani vesela lui Dumitru Buzatu, aceasta se vrea angajatã la Ministerul Educatiei. Nu neapãrat ministru sau secretar de stat, dar ceva “smecher”, pe mãsura studiilor sale aprofundate. Dovadã a acestor ambitii stau telefoanele lui Miticã date la Bucuresti si chiar prezentãrile fãcute de sotia sa, senator Gabriela Cretu, pe la minister!

  Proaspãtul senator si vechiul doctor Nelu Tãtaru a fãcut un prim pas spre a se tine de cuvânt. Acesta a promis cã va rãmâne în slujba bolnavilor din Husi chiar de va trebui sã mearg la sedintele parlamentare. În consecintã de cauzã, dupã ce a iesit senator, a fãcut o cerere la conducerea spitalului pentru a putea profesa mai departe. Normal, nu s-a aprobat! Încã!

  Cultivatul sãptãmânii

  Primarul Horatiu de la Bãcesti s-a hoãrât sã devinã si el un om cult si inteligent. Pentru început, a decis sã studieze limbile. A simtit cã are o înclinatie spre limbi. Ultima limbã studiatã e rusa! Nu întelegem de ce crede el cã e importantã. Pãrerea noastrã sincerã e cã ar trebui sã studieze limba tigãneascã!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ