19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array

Subprefectul Ciprian e foarte îngrijorat de sãnãtatea prostituatelor din judet. Nu se stie de unde aceastã îngrijorare! Poate e doar o chestie de umanitate. Poate e o chestiune de sãnãtate, de propria sãnãtate! Oricum e important sã stii cã prostituatele cu care poti intra în contact, fie sexual si întâmplãtor, nu te pot îmbolnãvi!

Într-o vreme de crizã în care toti parlamentarii vasluieni se zbat ca pestele pe uscat sã aducã bani în judet, deputatul Cãrare parcã a fost votat la Roman. Pentru a doua oarã, acesta trãdeazã judetul în favoarea celui vecin. Noi nu stim sã se fi nãscut în judetul Neamt dar poate primeste spaga de acolo. Si totusi nu se explicã misterul. Spagã putea sã primeascã si de la primarii vasluieni. Dar, poate o fi omul dator la Roman! Si, asta o spunem din surse sigure, dacã Viorel Cãrare rãmâne dator cu o spagã, sã stiti cã si-o plãteste cu vârf si îndesat. Asa e el, spãgar de caracter!

Dupã ce si-a primit piciorul în fund, Romicã Lorent a dat fuga la Bucuresti sã se plângã la “nasu”, adicã Cristian Rãdulescu. Bãnuim cã vã mai aduceti aminte de el, nenea ãla gras care se pisa pe el de râs când nea’ Costicã Stefãnescu se bâlbâia la microfon. Din pãcate, nenea Rãdulescu nu prea mai are trecere în partid asa cã degeaba strigã pe la Bucuresti si se plânge cã “stâlpul PDL-ului vasluian”, adicã Romicã, a fost mãtrãsit. Cui îi pasã de Romicã? Poate fostului ministru Blaga! Cã din cauza lui, a rãmas fãrã televizor!

OSTRACIZATUL

Dupã ce si-a dat sufletul si averea pentru partid, Romicã Lorent a trãit rusinea vietii sale. A fost izgonit din partid în modul cel mai penibil cu putintã: eliminat de dusmanul sãu traditional. Totusi, dacã e sã stãm pe stânga esichierului politic si sã judecãm pe partea dreaptã sufletul si l-a dat raketilor de la Rãsãrit iar averea s-a dus în cele patru zãri ale cãmãtarilor! Vorba poetului: Ce e ban, ca banul trece! Ce-i partid, mã lasã rece!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here