19.1 C
Vaslui
09-aug.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

Dupã ce a a plecat fortat de la DSP Vaslui, mãretul comisar Marinicã Zãrnescu bate acum pe la diverse usi în sperantã gãsirii unui post cãldut. Acesta si-a fãcut si un CV impresionant în care si-a trecut toate realizãrile din viata sa de militian si politist. Suntem curiosi dacã si-a trecut acolo si spãgile primite de la doamna Iovitã. Apropo, am vãzut cã doamna tot încearcã sã angajeze de câtiva ani un jurist bun!

Mare ghinion pentru familia Hulutã. Dupã ce cã el a pierdut scaunul de subprefect, nici sotia nu a ajuns directoare asa cum visase. Interesant e cã pentru a-si atinge acest tel, a intervenit chiar si prefectul ungur. Acesta a sunat-o pe doamna general de la ISJ ca sã punã o vorbã bunã, pentru sotia lui Traian. Din pãcate, n-a fost sã fie!

Dupã ce si-a rezolvat oamenii din vamã, primarul Pecheanu s-a îmbãtat pulbere si i-a pus gând rãu, fostului sãu sef Bichinet. De ciudã cã i-a dat un prieten afarã din Consiliul Local, acesta a amenintat cã dacã îl prinde pe Bichinet îi trage o bãtaie de-l usucã. Aveti grijã domn’ primar cu cine vã puneti, pentru cã Bichi a fost mare caratist la viata lui. Sã nu cumva sã vã atingã cu carata cã vã sare basca de marinar de pe cap!

Microbistul West Nile

Ca tot românul microbist si patriot, asearã mi-am luat o navetã de bere câteva pungi de seminte, din alea din reclamã si m-am asezat comod sã vãd meciul ãla crucial cu albanezii. Adicã asa declarase Contra cã, cicã e crucial meciul ãsta cu Albania, o tarã cu mare traditie în fotbal, de altfel. Si vreau sã vã spun cã, într-adevãr a fost crucial. Adicã, eu unul m-am crucit la cât de prost a ajuns sã joace nationala României. În fapt, eu as propune sã nu se mai numeascã a “României”, ci nationala lui Sandu si Giovani. Si as mai avea o propunere, cã tot nu mã bagã nimeni, în seamã: sã joace ãia mici care i-au bãtut pe rusi de i-au uscat în locul ãstora mari. Pun pariu cã dracii ãia mici îi bãteau pe albanezi fãrã probleme.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.