Fabrica de stiri tâmpite

    Prefectului Szekely i-a mers foarte prost în aceastã sãptãmânã si oricât s-a strãduit Nicu nu a cãpãtat nimic la capitolul imagine. Din aceastã cauzã a fost foarte nervos si a bufnit usile de la Prefecturã. De nervos ce a fost nici mãcar la ziua lui Cupsan nu a fost, el care era mare iubitor de petreceri moldovenesti cu vin din belsug. S-a mai linistit putin la întâlnirea cu Dulute. Oficial, acesta a fost chemat de prefect sã se rezolve problema unor familii fãrã curent electric. În fapt, Dulute a venit în speranta cã-si rezolvã problema celor 70 de hectare de vie. La foamea de bani a prefectului are mari sanse!

    Având agenda plinã de procese, doamna Maricica Iovitã (o femeie de afaceri de care, probabil, ati mai auzit) a fãcut o cãdere nervoasã si s-a internat în spital. Astfel va putea sã lipseascã motivat de la termenul de marti, în dosarul instumentat de DNA, la pachet cu procurorul Ciofu. Ciudat e cã bolnavã grav fiind, a fost vãzutã prin Vaslui plinã de enrgie! Dar judecãtorii de la Bucuresti nu au de unde sã stie asta.

    La început de toamnã, doi oameni importanti din judet si-au luat concediu: Jan Ciupilan si Dan Marian. Acestia si-ar fi luat concediu în plin sezon dar sãraci fiind au preferat sã meargã la ieftinealã în Antalia. Acolo s-au si întâlnit si, profitând de ocazie, s-au interesat sã vadã cum au reusit turcii sã-si construiascã autostrãzile. N-au înteles, dar i-au salvat de plictisealã tablele. Nu stim cine a câstigat
    NICIUN COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ