Fabrica de stiri tâmpite

  Isterie mare în organizatia PSD Ibãnesti unde lumea nu mai stie ce sã facã: sã rãmânã în partid sau sã o steargã la PDL cum a fãcut chiar presedintele organizatiei pesediste de aici. Dupã episodul în care acesta a fost gãsit membru cu acte în regulã la PDL, pesedistii din Ibãnesti încearcã tot felul de combinatii: PNL + Partidul Poporului sau UDMR + PRM. Oricum ar fi, PSD nu mai intra în nici o ecuatie. Mai frumos e cã am aflat cã vicepresedintele PSD Ibãnesti a venit cu chef in Consiliul Local si a recitat niste versuri pe tema asta: “Foaie verde de mamut/ Eu pe unde mã mai mut?”

  Sfaturile lui Ion Manole au iluminat-o, din nou, pe domnisoara Clara. Sclavul de serviciu a trântit o nouã deschidere ( asa cum v-am anuntat), prin care Manole se vrea a fi rãzbunat. Culmea e cã, din exces de obiectivitate, s-a omis faptul cã cel de la care a pornit ancheta este chiar Ion Manole. Probabil, doar o gresealã de tipar! Niste mãruntisuri, cum ar fi banii de seminte ai domnisoarei Clara.

  Primarul Mitu de la Codãiesti a avut o idee genialã. Acesta a inventat taxã pentru comerciantii din comunã, taxã pentru care a dat vina pe Boc. Din pãcate, comerciantii nu au fost convinsi de argument, nici mãcar atunci când primarul s-a arãtat dispus sã micsoreze taxa cu 50%. N-au înteles cum o lege poate fi negociatã, indiferent de disperarea primarului

  CÃCÃCIOSU’ SÃPTÃMÂNII

  Dupã ce l-am bãgat în seamã, presedintele Mihalachi a început sã se simtã important. Acum si-a schimbat începutul discursului. Nu mai spune “uãi bãieti”, ci “uãi cãcãciosule”. Chestie de nuantã, de stare de spirit si de culturã. Dacã atât îi permite vocabularul, ce poti sã-i ceri? Dar sã-l lãsãm sã se simtã bine mãcar pânã la anul când va afla cã nu va mai candida la presedintia CJ.
  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ