10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

În lipsã de idei, pesedistii vasluieni au trecut la vandalisme. De ce sã te complici sã faci un banner când e mult mai simplu sã îl ciopârtesti pe cel al dusmanului!?! Exemplele sunt multiple. Ultimul e cel mai concludent. La Solesti, primãrita plinã de sine si de grãsime si-a pus “ficioru” sã-i apere ideile. Astfel, beizazeaua din Solesti a fost prins de politisti în plinã operatiune de vandalism!

Primarul Titi si Trompeta Solomon au gândit o strategie simplã si eficientã pentru campania din Bârlad. Fãrã bannere în municipiu! În timp strategia s-a schimbat. Când au vãzut acestia ce avânt si-au luat contracandidatii de la PDL si PP-DD, acestia au iesit la înaintare. L-au bãgat în prim-plan pe colegul Boros si i-au dat voie acestuia sã inunde Bârladul. Logica e simplã: tot ce ia acesta, ia de la dusmani. Cã oricum sansele ca acesta sã devinã primar sunt egale cu ale porcului de Crãciun!

Noul prefect a venit în judet cam neîncrezãtor. L-a linistit senatorul David. Acestuia i-a promis sã aibã soarta lui Szekely, adicã masã, casã si pat cald! Primele douã s-a rezolvat! Rãmâne ca David sã gãseascã sursa de încãlzire pentru patul noului prefect! Noi credem cã va fi una ecologicã si cu fundul mare!

Ultimul ungur

Dupã parasutarea intempestivã a prefectului Szekely, Nicu Vârlan a rãmas în judetul Vaslui sã tinã sus stindardul UDMR. Din postura de “number one” pe lista ungurilor, acesta are sarcina de a convinge vasluienii cã UDMR e solutia judetului Vaslui! Spune asta cel mai inteligent si mai carismatic ungur din judetul Vaslui, Ioan Vârlan! Un ungur pur-sânge!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.