5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

Dupã ce au fost lãsati baltã de Ciupilan, uselistii huseni au tot încercat sã se consoleze cu tot felul de solutii de avarie: de la ratatul Cãciulã pânã la anonimul Cristinel Popa. Bineînteles cã nu s-au simtit consolati. O ultimã încercare au fãcut-o ieri. Acestia au convocat un mars împotriva lui Ciupilan. Au avut surpriza neplãcutã sã se trezeascã doar ei între ei fãrã niciun cetãtean husean. În disperare de cauzã a intervenit Liviu Iacob care si-a mobilizat sotia, care la rândul ei si-a mobilizat liceenii din dotare. Nici mãcar asa n-a reusit. Pânã la urmã, a fost nevoie de un premiu de 20 de lei pe capul fiecãrui elev prezent la mars!

Într-un efort de inteligentã si disperare, deputatul Solomon a încercat sã minimalizeze toate dezvãluirile din ultima vreme care l-au fãcut pe primarul Titi de mare rusine. Acesta a declarat public prin trompeta din dotare cã aceste informatii doar l-au fãcut pe Titi sã fie în pericol de moarte….prin râs! Noi stim siguri cã Titi a fãcut o crizã de isterie la Primãrie de sãreau functionarii din birouri precum sâmburii din harbuzul tãiat! Asta aratã cã inteligenta lui Solomon e redusã, iar disperarea e maximã!

Liderii PSD din judet au suferit niste modificãri genetice, în structura lor intimã. Nu stim dacã sunt de vinã cãpusele sau altã boalã misterioasã. Cert este faptul cã atât Buzatu cât si discipolul sãu de suflet Solomon au fãcut un obicei din a-si creiona discursul electoral pe baza ziarului Vremea Nouã. Acestia au uitat de contracandidati, de proiecte, si au o mare grijã: soarta ziaristilor de la Vremea Nouã. Un ultim exemplu l-a oferit Dumitru Buzatu. Aflându-se în campanie electoralã la Poienesti, acesta a uitat de proiectele sale electorale (dacã or fi existând) si le-a vorbit sãtenilor de ziaristii mârsavi de la Vremea Nouã si de faptul cã la începuturi chiar el i-a finantat! Bunã gluma, nea’ Miticã! Credeai cã dacã vorbesti la tarã, nu-ti aude nimeni minciunile?

Smecherie olteneasca

Prefectul Renga a crezut cã, dacã e oltean, îi prosteste usor pe moldovenii din Vaslui. Din pãcate pentru el, schema cu listele de presedintii de sectii de votare a fost descoperitã imediat. A crezut probabil cã judetul care a suportat un prefect ungur va fi pãcãlit la fel de usor si de un prefect oltean! S-a înselat! Si el si Buzatu!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

185 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.