17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

La Murgeni e mare agitatie în toate sedintele de CL. Fostul primar panicat este nervos pentru cã, paradoxal, desi e la putere, nu are ce roade. Si pentru cã postul de viceprimar e prea acru pentru el, i s-a promis de la conducerea partidului un post de director adjunct la un serviciu deconcentrat. Sã lingã si el ceva! Noi ne mirãm pentru cã, în acest caz, fostul impiegat de miscare de la CFR ar trebui sã fie licentiat si el. Dar, datã fiind moda “copy-paste”, nu e mare surprizã sã-l gãsim pe Panica vreun doctorand, ceva!

De când si-a luat-o în frezã cu gazele de sist, deputatul Solomon este “mucles total”. N-a scos un cuvânt pentru referendum, n-a organizat nicio conferintã de presã, n-a înjurat niciun ziarist! Probabil, e bolnav! Si primarul Titi! Cã nici el nu a fost mai activ!

Câtiva din consilierii locali din Husi au dat cu flit declaratiilor de avere. Cu toate cã legea le cere sã declare care si pe ce se bazeazã, acestia si-au bãtut joc de declaratii declarând…nimic. Un exemplu elocvent este doctorul Tãtaru. Posesor al unei vile demne de Hollywood, acesta a omis sã declare proprietatea. Probabil, o fi a unei mãtusi!

Impuscatu’ saptamanii!

Chiar si dupã alegerile locale, Daniel Andrei e în centrul atentiei. Dupã ce si-a muscat buza, mâncând un snitel de carne de Solomon (pardon, de purcel), acesta a fost dat drept decedat prin sinucidere. Interesant este cã douã ziare locale nu gãseau ieri pistolul cu bile. A fost gãsit de colegii de la Vremea Nouã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.